[#91] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Fazior, post #90

Niestety nie raczył przybyć.

[#92] Re: Efika z USA - lista chętnych

@BULI, post #86

Wstępnie - zbieram po 400 złotych na samą płytę. Z obudową - kosztowałoby to około 800 zł, albo i więcej - moim zdaniem nieopłacalne, bo obudowa by Krashan + PicoPSU to mniej niż 400 zł.
[#93] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #92

43 1140 2004 0000 3802 4865 8309
Damian Karwot
Wolna 134a
44-203 Rybnik

Proszę o wpłatę 400 zł na to konto. Zamówienie już składam w Directronie, myślę że mi wyślą mejla ze szczegółami ile za wysyłkę itp...
[#94] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #93

Ok!
A tak z ciekawosci sie zapytam...(no i moze jeszce po to zeby wiedziec z kim sie potem ewentulanie konsultowac;)) Kto z Was kupuje?

[#95] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Mat, post #94

Ja już zrobiłem przelew. Kasa powinna być w poniedziałek na koncie.

[#96] Re: Efika z USA - lista chętnych

@ender, post #95

Co zrobiłeś?? Nie wstyd Ci?!

[#97] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #93

ja wpłacę w poniedziałek.

[#98] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Kokos, post #96

daj se siana ;)

[#99] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Bagheera, post #97

sent

[#100] Re: Efika z USA - lista chętnych

@ender, post #95

@ender: sprawdź co z tym przelewem, bo nie mam, a to jest co najmniej dziwne.
@wszyscy - Directron się uwziął i nie odpisuje, zatem nie gwarantuję że zakup dojdzie do skutku. Jeśli nie - oczywiście zwracam całą kasę.
[#101] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #100

Witam!
Przepraszam za małe zamieszanie. Wpłaty robiłem przelewając pieniądze z karty kredytowej, ale bank odrzucił mi taką transakcję i nic o tym nie wiedziałem. Teraz przelałem sobie pieniadze z karty kredytowej na swoje konto (ponoć tylko tak można - to po co opcja przy wpłacie na obce konto żeby zrobic to z karty kredytowej- i dzisiaj do 16.00 zrobię przelew z mojego normalnego konta, więc na pewno dojdzie najpóźniej jutro).
Pozdrawiam

[#102] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #100

Wlasnie mialem isc na poczte i wyslac kase... (konto bankowe mam od poniedzialku zablokowane bo pomylilem hasla i oczywscie wczoraj nie udalo mi sie odblokowac - taka obsluga klienta;/) To w takim razie wstrzymam sie jeszcze chwile dopoki directon nie odpowie... Jak cos to daj Madman znac!

[#103] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #100

Sprawdzałem dyspozycje przeszło. Pozdrawiam. ;)

[#104] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Mat, post #102

OK. Jeśli ktoś miałby rzeczywiście z poczty wpłacać - proszę tego nie robić! Tylko z własnego konta!
[#105] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #104

Ze względu na premierę SAM, a także na rezygnację niektórych - zamówienie do skutku nie dojdzie, pieniądze zwracam.
[#106] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #105

uuu :(

[#107] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Bagheera, post #106

Ale kicha;/ A juz zamowilem dysk...:(

[#108] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #105

i tak bedziecie czekac do usranego

[#109] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Mat, post #107

Możesz zamówić np. w Vesalii, dziś rano było to 665 złotych (razem z przesyłką i płatnością PayPalem - oni za to biorą dopłatę). Więcej, ale nie aż tak dużo chyba.
[#110] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #109

Albo może też spróbować wylicytować Efikę SirLucasa. Mieli jeszcze w Arigato po 585 zł (wliczona wysyłka). To nieco taniej niż Vesalia.

Ostatnia modyfikacja: 18.09.2008 09:06:34
[#111] Re: Efika z USA - lista chętnych

@recedent, post #110

to i tak prawie 200 pln więcej, a dla studenta to sporo. Efika SirLucasa zapewnie pójdzie jescze drożej, obudowa+picopsu to drugie tyle co ta efika..

chyba kupię jakiś stary terminal, i na nim debiana postawię

[#112] Re: Efika z USA - lista chętnych

@recedent, post #110

No i zepsułeś, myślałem że nikt nie zauważy i będę miał łatwiej... :)
A tak na serio - ta od SirLucasa pewnie dosyć drogo pójdzie.
[#113] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Bagheera, post #111

Ja mam do sprzedania Efikę z Radkiem.
[#114] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #112

Pewnie i tak taniej pójdzie niż taki zestaw z Vesalii. ;)

[#115] Re: Efika z USA - lista chętnych

@Sir_Lucas, post #114

Jeszcze Genesi ma wersję z obudową za 375 dolców, nie wiem ile wysyłka. To się jeszcze w miarę chyba opłaca - nie ma pieprzenia się z Directronem, konfiguracja nienajgorsza (obudowa, Radeon, dysk 120 giga).
[#116] Re: Efika z USA - lista chętnych

@madman15, post #1

Hihi. W najświeższym chipie dali howto jak zamawiać z zagranicy. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem