[#17]
Re: Polski portal MorphOS-owy?
@G. Kraszewski,
post #15
Moje zadowolenie nie ma tu nic do rzeczy. Już kilka razy zdarzało się że publicznie oznajmiałeś jakąś decyzję, tylko po to, by za jakiś czas ją odkręcić, więc nie zarzekaj się o tym że zakończysz swój udział w PPA.
A co do moderatora - to apeluję o to, by nie podejmował pochopnych decyzji, a spojrzał na całą sprawę z szerszej perspektywy.
Nie interesuje mnie prowadzenie flejma w jakimkolwiek wątku, a przez moje uczestnictwo w tym, chciałbym pokazać że dzisiejsza dyskusja o Qt wyraźnie pokazuje w czym jest problem. Mam nadzieję że nie tylko ja widzę to, że G.Kraszewski próbuje tu kreować jakiś dziwny, i niekoniecznie adekwatny do rzeczywistości obraz swojej osoby, i powody dla których miałby powstawać taki portal. W niemalże każdej dyskusji dotyczącej pewnych zagadnień dotyczących AmigaOS 4 praktycznie na samym początku kończy się merytoryczna dyskusja, a zaczyna się podnoszenie tych samych kwestii, i wałkowanie wszystkiego od początku. Jeśli użytkowników MorphOSa tak drażnią wojenki na temat AmigaOS 4, to po co je sami kreują, bądź podsycają?
Odnośnie samego portalu - pewnie taki się przyda, jako kompendium wiedzy użytkowników, i scentralizowane miejsce gdzie mógłby się udać jakiś użytkownik skierowany na tą konkretną opcję. I z takiego powodu jak najbardziej miało by to sens, a każdy inny jest właśnie "bełkotem", jaki Pan Kraszewski mi raczył imputować.