Hmm..tak się zastanawiam, co powiecie na taki właśnie temat? Wiem, że praktycznie na każdym forum taki jest i pomyślałam, że może tu też mógłby być, o ile już gdzieś go nie ma, ale nigdzie takowego nie zauważyłam.
Niby są fotki na naszej-klasie, ale myślę, że tu byłoby bardziej swojsko ^^"
Dajcie znać co o tym sądzicie i czy oczywiście szefostwo nie ma nic przeciwko, a jeśli ma, to niech zamkną ten temat ;)
Ah racja, mam :P
Tylko że mnie chodziło raczej o nasze facjaty niż screeny pulpitu :P Nie wiem czy takich fot tam nie ma, czy ich po prostu nie widzę..
Nooo tak, ale pomyśałam, że może fajnie by było oglądać razem te foty, komentować, pośmiać się.. z jakichś zabawnych sytuacji czy po prostu zobaczyć jak wygląda znajomy z forum ^^"
Jeśli pomysł się wam nie pododoba to przecież temat można usunąć, to tylko propozycja..
Dlaczego nie. Ja sam zastanawiam się czy nie zmienić avatara i nie wkleić tam swoją buźkę, tylko żeby się wmieściła
Jeżeli ktoś koniecznie chce zobaczyć jak wyglądam już teraz, to na naszej klasie niech wklepie Krzysztof Michalak Piaski/Ostrowo (na fotce jestem z żoną i córeczką)
Ehh -_-" Dobra, powiem dobitnie.
Nie sądzę, by komuś się chciało latać po naszej-klasie i szukać fot tej czy tej osoby, a tu byłoby po prostu wygodniej.
Rozumiem, tylko, że jestem nieco leniwy i dlatego mam tak mało fotek na naszej klasie, ale postaram się zaspokoić Twoją ciekawość i do końca roku zmienić avatara. ( W sumie gdyby avatary przedstawiały nasze buźki byłoby najłatwiej chyba).
A tak... gruszka... :) Jakbyś jadła to co tutaj uważają za gruszkę, sama przy pierwszym spotkaniu z prawdziwą gruszką, zrobiła jej zdjęcie :). Dzień wcześniej kupiłem kilogram gruszek, które wyglądały w sumie jak jabłka, a smakowały jak woda. Ta gruszka z Silverstone przywróciła nam wiarę w możliwość nabycia na tej ziemi, zyczajnej zielonej gruszki. Została zjedzona z apetytem po trzech dniach patrzenia się na nią.
Jest takie coś. co PAU Base się nazywa i tam można założyć swój profil z danymi: imię, nazwisko, adres, FOTKA, model posiadanej Amigi i peryferia, i inne takie... Moja morda tam jest. :)
Czeka aż ją ktoś zarchiwizuje i w formalinie zakonserwuje by przyszłe pokolenia miały przykład - niczym Lenin będący - wiecznie żyw!
I niechaj nikt nie rzecze że dziewczyna nie może być Amigowczycą, czy też inną Amigowieczką ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.