Wątek zamknięty
[#181] Re: AMD uśmierca ATI

@Valwit, post #174

nie jara mnie to. a to co bbc onet (lol) czy tvn podaly to C&P newsa i tyle

Tyle że na całym świecie przeczytało to pewnie kilkaset tysięcy ludzi. Tym samym twoje twierdzenia jakoby X1000 była Amigą tylko w moich czy Konrada urojeniach. Ileś tam ludzi przyswoiło sobie tę informację i jeśli kiedyś natkną się na wieści o AmigaOne X1000, będą kojarzyli co to jest. Czyli że jest to Amiga a nie jak chcesz ty jakiś dziwaczny twór. To jest w sumie piękne jak Amiga pokazała swoją siłę. Wystarczyło parę tygodni aby masa ludzi dowiedziała się o nowym modelu. Podczas gdy na PPA trzeba ustawicznej 10-letniej pracy redaktorów aby przekonać że "AmigaOne Amigą nie jest a jest nią Mac", ledwie kilkadziesiąt osób.

zeby bylo weselej, sam bedziesz drugi w kolejce to weszania na nich psow jak puszcza newsa ze amigowy system mozna miec na starym laptopie apple, bo i takiego newsa mozna im podac po tym jak mos na laptopy wyjdzie.

Nie rozśmieszaj mnie i przestań marzyć.

serio mufa, daruj sobie te smieszne manipulacyjki bo to nawet na execu nie ma szans a co dopiero tutaj gdzie kondziowa cenzura nie pomoze.

Robisz się niegrzeczny, brakuje argumentów? Na marginesie w komputerze istnieje coś takiego jak klawisz Shift.

wiec wiesz mufa, zaczynasz robic sie zalosny

Chociaż staram się prowadzić dyskusję nie obrażając nikogo, w tym wypadku muszę powiedzieć o Tobie to samo. Szczególnie w momencie gdy zacząłeś opowiadać że poważny portal napisze o jakimś tam MOSie na starym nieprodukowanym sprzęcie, dobiłeś mnie komlpetnie.

[#182] Re: AMD uśmierca ATI

@cacodemon666, post #175

Wracając do tematu ciekawe czy AMD zyska czy straci na rezygnacji z nazwy ATI dla produktów Radeon i jak się będą sprawować owe nowe zintegrowane procesory i układy graficzne?

[#183] Re: AMD uśmierca ATI

@Kiv_Master, post #179

Może dlatego, że zawsze jak wychodził jakiś nowy sprzęt amigowy lub amigopodobny czekałeś aż dostaniesz go za darmo (przepraszam, w zamian za Twoje umiejętności).

Skoro mam te umiejętności, to dlaczego mam na nich nie zarabiać? To tak a propos nieporadności życiowej, jaką mi Mufa wmawia. Owszem, dostałem 4 komputery za darmo. No ale PowerMaca trzeba będzie jednak kupić . Może sprzedam Pegasosa jakiemuś fanowi AmigaOS 4, któremu nie starczy na X1000, to na trzy PowerMace będę miał...

[#184] Re: AMD uśmierca ATI

@G. Kraszewski, post #183

Możecie już przestać? Bo to się robi już nudne...

Załóżcie sobie osobny wątek i tam się naparzajcie :-/

[#185] Re: AMD uśmierca ATI

@bombermax, post #184

Tak, nastąpiło już wyczerpanie tematu... Szkoda ludzi banować. Wątek długo wytrzymał, bo to dział Pręgierz, ale są granice...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem