@Valwit,
post #174
nie jara mnie to. a to co bbc onet (lol) czy tvn podaly to C&P newsa i tyle
Tyle że na całym świecie przeczytało to pewnie kilkaset tysięcy ludzi. Tym samym twoje twierdzenia jakoby X1000 była Amigą tylko w moich czy Konrada urojeniach. Ileś tam ludzi przyswoiło sobie tę informację i jeśli kiedyś natkną się na wieści o AmigaOne X1000, będą kojarzyli co to jest. Czyli że jest to Amiga a nie jak chcesz ty jakiś dziwaczny twór. To jest w sumie piękne jak Amiga pokazała swoją siłę. Wystarczyło parę tygodni aby masa ludzi dowiedziała się o nowym modelu. Podczas gdy na PPA trzeba ustawicznej 10-letniej pracy redaktorów aby przekonać że "AmigaOne Amigą nie jest a jest nią Mac", ledwie kilkadziesiąt osób.
zeby bylo weselej, sam bedziesz drugi w kolejce to weszania na nich psow jak puszcza newsa ze amigowy system mozna miec na starym laptopie apple, bo i takiego newsa mozna im podac po tym jak mos na laptopy wyjdzie.
Nie rozśmieszaj mnie i przestań marzyć.
serio mufa, daruj sobie te smieszne manipulacyjki bo to nawet na execu nie ma szans a co dopiero tutaj gdzie kondziowa cenzura nie pomoze.
Robisz się niegrzeczny, brakuje argumentów? Na marginesie w komputerze istnieje coś takiego jak klawisz Shift.
wiec wiesz mufa, zaczynasz robic sie zalosny
Chociaż staram się prowadzić dyskusję nie obrażając nikogo, w tym wypadku muszę powiedzieć o Tobie to samo. Szczególnie w momencie gdy zacząłeś opowiadać że poważny portal napisze o jakimś tam MOSie na starym nieprodukowanym sprzęcie, dobiłeś mnie komlpetnie.