Wg historii postow na PPA moj pierwszy byl 3 sierpnia 2003.
Nie jest to jednak prawda gdyz wg historii newsow, juz 2001/2002 zapodawalem informacje na temat
rozwijanego przez mnie programu Radio/TvR.
Niestety czesc informacni juz przeszla do NIL:
Dodatkowo na poczatku istnienia PPA postowalem tutaj pod innym nickiem.
Mi się wydaję że rejestrowałem się na ppa w tym samym dniu co na allegro, a tam jestem dokładnie 21 lat 10 miesięcy i 6 dni. Mój numer rejestracji na ppa to 180, cały czas na jednym koncie, nigdy nie zbanowany.:)
EDYTA: Odszukałem swój pierwszy post, lezka mi się zakręciła, zarówno przez pisownie jak i temat postu.
Ostatnia aktualizacja: 15.07.2024 20:20:04 przez waldiamiga
No ja nie pamiętam od kiedy tu jestem ale tu jest moje drugie konto. Pod tym co aktualnie jestem to od 2006 jest mój pierwszy post. Wcześniej miałem Askan27 albo 29 nie pamiętam już.
Zaczynałem od amiga.com.pl i potem na ppa się zarejestrowałem to w sumie już kawał czasu.
Ostatnia aktualizacja: 15.07.2024 20:29:35 przez vimothep
No to widzę, że trochę nas z tamtych czasów się jeszcze uchowało. Ciekawe w takim razie kto z aktywnych userów PPA jest najdłużej.
Z innej beczki, pamiętacie jak się nazywał taki popularny amigowy serwis internetowy w czasach przed PPA? Miał zdaje się amiga w nazwie. Miałem konto także tam, z tym, że w momencie powstania PPA tamten serwis już powoli dogorywał.
1 września będę mieć 18-kę. Miałem wtedy taki konfig:
A1200 Infinitiw, Blizzard 040/40, ZorroII, CV3D, Eide'99+AllegroCDFS, HDD 10+1.6 GB, CD-RW Lite-On, CD-ROM LG, OS 3.0.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.