Witam,
Właśnie zakupiłem licencję na WHDLOAD, w związku z czym chciałbym wreszcie zobaczyć co to robi ... 2 dni walczę z plikami, CF-ami, przejściówkami, kickami, itp....
Stanęło na tym, że WHDLOAD jest zainstalowany. Na pierwszy ogień przeznaczyłem Pinball Ilussions AGA, bo mam 1200. Ściągnąłem z rodzynków wersję HDD. Do Devs załadowałem całą baterię plików ze strony WHDLOAD - .RTB i .PAT, a także wynalezioną paczkę romów z kickstartami. Jednak po zainicjowaniu akcji zainstalowania gry zaczął krzyczeć, że nie ma pliku kick40068.a1200. Sprawdziłem, jest ten rom, ale pod inną nazwą. Zmieniłem nazwę na prawidłową. Znów próba: "error during resload_loadkick - invalid kickstart image". Znalazłem inny - to samo i jeszcze inny plik - to samo. Czy zapodanie każdej gierki łączy się z takimi bólami? Co robię nie tak?
Niestety jestem zielony w amigowaniu, więc wszystko przychodzi mi z przeogromnym trudem. Może jest gdzieś opis krok po kroku, bo lektura dotychczas przeczytanych opisów nie jest zbyt przejrzysta.