[#61] Re: Super Frog 2

@Jakub P, post #58

jakby co, to ja też bym mógł może coś pomóc - moja siostra przetłumaczyła ostatnio jakąś książkę z serii "Gwiezdnych Wojen", to bym jej dał zajęcie... jeśliby się tylko zgodziła :P
[#62] Re: Super Frog 2

@snajper, post #61

Wrzuć zdjęcie siostry na forum:)

Benedykt Dziubałtowski

[#63] Re: Super Frog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #62

proszę bardzo: http://www.outerrim.pl/Czytelnia/?pa=showpage&pid=85
nawet dwa zdjęcia. ;)
[#64] Re: Super Frog 2

@Jakub P, post #58

Kiedy można się spodziewać wersji demo Super Froga2 czy choćby filmiku na YT?

[#65] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #50

I co byście się na dwa razy nie musieli narobić, pamiętajcie, że oryginał nazywał się Superfrog a nie Super Frog.

[#66] Re: Superfrog 2

@mailman, post #65

Do Katiria: Nick był mylący a w poprzednim zdaniu żadne słowo nie mówiło o płci więc ryzykowałem męską. Przepraszam panią ;) Najpierw dam Markowi do tłumaczenia a potem wyślę Ci do poprawek

Do snajper: Najpierw dam Markowi do tłumaczenia, potem Katrii a potem wyślę Twojej siostrze do poprawek
Twoja siostra ma przyjazną twarz.

Do Benedykt Dziubałtowski: Czy mógłbyś mi potem pomóc Benedykcie z oceną tekstu który chcę wysłać? Po wypowiedziach zauważyłem, że jesteś w tym obeznany.

Do Leon: Robię właśnie filmik który wyślę Team 17. Jeżeli zgodzą się to go upublicznię na YT.

Do mailman: Wiem to od dawna Logo Superfroga w głównym menu jest pisane łącznie.
[#67] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #66

jeśli tekst będzie po polsku to chętnie rzucę na niego okiem. Ja no spik english.

Doświadczenie trochę mam jeśli chodzi o kontakty z firmami. No ale nie przeceniam sowich umiejętności.

Benedykt Dziubałtowski

[#68] Re: Superfrog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #67

sowie umiejętności są spoko, moża hukać i odwracać głowę o 180 stopni, już nie mówiąć o tym, że wydaliny sowy często zawierają niestrawione szkielety zwierząt

[#69] Re: Superfrog 2

@rzookol, post #68

xD

Benedykt Dziubałtowski

[#70] Re: Superfrog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #69

Do Benedykt: Właśnie tak sądziłem, że masz w tym doświadczenie. Tekst oczywiście dam po polsku. Jeszcze by brakowało, żebym go najpierw wysłał do tłumaczenia a potem Tobie po angielsku do oceny treści :P
[#71] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #70

Przepraszam za double post, ale nie można edytować starszych niż godzinę postów a muszę napisać.

Mam już wstępne tłumaczenie Marka :)
Katiria albo snajper podajcie GG jeśli można?

Ostatnia modyfikacja: 29.06.2009 23:39:48
[#72] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #66

No wiesz, moja ksywka kończy się na "a" co z reguły świadczy o tym, że posiadaczem takowej ksywki jest kobieta, ale może tylko czepialska jestem xP
Ok, to czekam na tekst, no chyba że mam coś sama napisać to daj znać ;)

[#73] Re: Superfrog 2

@Katiria, post #72

Chciałbym jakiś kontakt bo w GG napisałaś "Pytaj"

A co do ksywki kończącej się na "a" to na początku tak pomyślałem, ale skoro ze zdania nie wynikało a widziałem już baaardzo różne nicki to ryzykowałem, że płeć męska jednak. Ok, mój błąd :p
[#74] Re: Superfrog 2

@Katiria, post #72

no wiadomo, np. na drugim portalu jest mufa

[#75] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #71

moje gg: 1885167
[#76] Re: Superfrog 2

@snajper, post #75

Mógłbym prosić też Twój numer Benedykcie Dziubałtowski? Czy używasz tylko "Tlenu" który masz wpisany w profilu?
[#77] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #76

moje gg znajdziesz w dziale komu piwo.

Benedykt Dziubałtowski

[#78] Re: Superfrog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #77

Dzięki, już mam.

Katiria czekam na Twoje GG.
[#79] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #78

Ona już podała.

Benedykt Dziubałtowski

[#80] Re: Superfrog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #79

Mój błąd, przeoczyłem.
[#81] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #80

Ogłaszam wszem i wobec, że e-mail do Team17 został wysłany. Teraz tylko czekać na odpowiedź.
[#82] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #81

Czekamy z niecierpliwością. Daj znać jak odpiszą.

Benedykt Dziubałtowski

[#83] Re: Superfrog 2

@Benedykt Dziubałtowski, post #82

Oczywiście.
[#84] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #83

Zrobicie też wersje na amige cd 32 ?
Jak tak to fajnie bo będzie można zrobić cd z nadrukiem
Ale na tym filmie muza to lipa grafika cudna

[#85] Re: Superfrog 2

@Dorian3d, post #84

Zrobią, zrobią... W Game Makerze. To przecież na PC będzie. Tylko (i dlatego wydaje mi się, że dział jest nieodpowiedni i wprowadza w błąd tych, którym nie chce się czytać całego wątku).

[#86] Re: Superfrog 2

@recedent, post #85

Nieeee !!!!!!!! to nie może być na pc !!!!!

To skandal

Zresztą pc nie ma takiej mocy
Żeby grać na nim w Superfrog 2
To może wyjść tylko na AMIGE !

Ostatnia modyfikacja: 08.07.2009 18:41:39
[#87] Re: Superfrog 2

@Dorian3d, post #86

Wiesz mi gdybym mógł chętnie zrobiłbym tą grę na Amigę. Zapach dyskietki, wspomnienia itp... Niestety nie ma jak bo nie umiem a po za tym gra zresztą i tak będzie dość duża. Za duża na dyskietkę a kilka nie miałyby sensu. Po za tym gra będzie darmowa do pobrania z naszej strony, wysyłanie dyskietek byłoby dla nas dokładaniem do interesu :P

Filmik jest STARY. Nie ma w nim 80% tego co zrobiliśmy.
[#88] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #87

Obecna Amiga to już nie tylko dyskietki

Ostatnia modyfikacja: 08.07.2009 20:06:39
[#89] Re: Superfrog 2

@Jakub P, post #87

Powiedz mi, bo arcyciekawy jestem - czy zadałeś sobie tyle trudu, żeby obejrzeć i zapoznać się z treścią strony, na której forum zamieściłeś i ciągniesz swój temat?

[#90] Re: Superfrog 2

@recedent, post #89

Szukając czegoś o Superfrogu znalazłem tu temat:
"Superfrog 2 - czy kiedyś go ujrzymy?" a potem "Superfrog 2"
Byłem zajęty pracą nad tym projektem więc napisałem w tym temacie.

Jakoś nikt do tej pory nie miał pretensji do tego tematu. Większość entuzjastycznie wyrażała się o moim pomyśle.

Jeżeli o to pytasz to nie. Nie wszedłem w każdy temat, nie klikałem w każdy przycisk na stronie głównej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem