@Krashan, post #60
Ty jesteś teraz takim latarnikiem, który stanął w obliczu pojawienia się lampy łukowej, a potem żarówki i załamuje ręce nad końcem świata.
@ZorrO, post #53
A że ktoś wydaje na coś miliony to co mnie to? Grunt że nie moje. A wątpię aby wszystkie te inwestycje w AI sie zwróciły. Bańka pęknie i ja ich żałować nie będę.
@ZorrO, post #56
Jeśli nikt nie pracuje, to skąd są te pieniądze które mieliby dostawać i kto je daje, po co, jakim cudem chce mu sie to robić?
wizja, w przyszłości w fabrykach ludzie zostają zastąpieni robotami, programiści i graficy i muzycy i kreatorzy czegokolwiek przez AI, wzrasta bezrobocie, kto wtedy kupi produkty? Jak sobie z tym poradzą państwa, jakie rozwiązania wprowadzą?
@bfgmatik, post #61
Co mi tu AI właśnie powiedziało...
"Elon Musk od dawna wyraża zaniepokojenie niekontrolowanym rozwojem sztucznej inteligencji (AI), określając ją jako jedno z największych zagrożeń dla cywilizacji"
@Koyot1222, post #67
@bfgmatik, post #61

@ZorrO, post #69
@karolb, post #70
@ZorrO, post #69
@karolb, post #70
Gdy większość ludzi straci pracę i korporacje nie będą miały komu sprzedawać dóbr, to kto będzie się zrzucał na te płace minimalne? Oczywiście że te korporacje. A kto ich do tego zmusi? Państwo. A jak? Dodatkowymi podatkami.
@Koyot1222, post #74

@Koyot1222, post #79
Complete mismatch between nearly everything in the sprite resolution and level of detail.
The black enemy has pixels easily 1/4 the resolution of the main character while being physically larger. The main characters level of detail is completely inconsistent with everything else on the screen. The background elements on the other hand are incredibly detailed and not pixel art at all.

@teh_KaiN, post #81
A ludzie grają...
TYRIANS TOWERS - all stages.

@Koyot1222, post #82

@Koyot1222, post #84
@teh_KaiN, post #86
A to ciekawe, bo akurat ogrywałem tę grę w niedzielę i nie mogę powiedzieć złego słowa o oprawie wizualnej. Lores jak cholera, ale co w tym złego?

@asman, post #87