[#61] Re: UGLY PIXELS

@Krashan, post #60

Ty jesteś teraz takim latarnikiem, który stanął w obliczu pojawienia się lampy łukowej, a potem żarówki i załamuje ręce nad końcem świata.

Nie przejmuj się o mnie, moja praca również oparta jest na produkcji tego co zaprojektuję niezmiennie od 15 lat i prędzej umrę zanim jakikolwiek automat będzie w stanie mnie zastąpić.

A że trochę hiperbolizuję? No cóż, to się nazywa projektowanie na najgorszy przypadek :). I nie, moim zdaniem większość ludzi nie odnajdzie się w tym nowym świecie. Zresztą zdaje się, że nawet Elon wystraszył się tego co nadchodzi.

Co mi tu AI właśnie powiedziało...
"Elon Musk od dawna wyraża zaniepokojenie niekontrolowanym rozwojem sztucznej inteligencji (AI), określając ją jako jedno z największych zagrożeń dla cywilizacji"
[#62] Re: UGLY PIXELS

@bfgmatik, post #61

Elon Musk od dawna wyraża zaniepokojenie niekontrolowanym rozwojem sztucznej inteligencji
Niech zacznie od wyłączenia Groka na iksie. Bo inaczej jest bogatym hipokrytą.
1
[#63] Re: UGLY PIXELS

@ZorrO, post #53

A że ktoś wydaje na coś miliony to co mnie to? Grunt że nie moje. A wątpię aby wszystkie te inwestycje w AI sie zwróciły. Bańka pęknie i ja ich żałować nie będę.

Jest pewien problem. Że idą na to pieniądze podatników - lobbing. Po to żeby to nie upadło. Cel jest taki, że kto faktycznie miałby to AGI (czego raczej się nie doczekam), to rządzi całą ludzkością. Grupa ludzi z pełnią władzy nad każdym człowiekiem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem