[#1] UGLY PIXELS
UGLY PIXEL #1
Taki nowy pomysł. Przeglądam media społecznościowe i generalnie widzę albo pasma sukcesów albo Ai gluty. Tak jakby nikt już w życiu nie miał problemów, tylko Ty.
Robiłem, robię trochę w pikselach. To jest tak, że często się staram, dużo pracuję nad jakąś pracą i potem to prezentuję. Są oceny, komentarze. Po drodze jest jednak sporo upadków, złych prac. Jakoś nie ma przyzwolenia na brzydotę w naszej przestrzeni. Ona była jest moim zdaniem ważnym i istotnym elementem krajobrazu.
Tu nie wyszło. Podzielę się.
#Krzysiek #rysuje #ugly #pixels #promotion #ng #promotonNG
4
[#2] Re: UGLY PIXELS

@Koyot1222, post #1

żebym ja umiał takie ugly rzeczy robić... ;)

Ale tak, jak najbardziej fajny wątek. Oczywiście grasz w trochę innej lidze niż niedzielni stawiacze pikseli, ale ostatnio spotkałem się z opinią że wszelakie hobby stają się konkurencją i jakąś dziwną propagandą sukcesu, a to przecież najważniejsze żeby się rozwijać. A jak wiadomo, nic tak nie rozwija jak problemy - zarówno te rozwiązane jak i nie.
[#3] Re: UGLY PIXELS

@Koyot1222, post #1

Dokończ to coś z tego wyjdzie.
Zobacz na Picasso ją brzydotę malował, a niektórym się jednak podoba.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem