[#121] Re: stable diffusion

@snajper, post #120

nowa partia Teto z Lotusami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tym razem przy użyciu pixai.art. Duży plus tego generatora to ten, że modeli Teto ma kilka do wyboru, a nie tak jak inne, badziewne generatory. Aczkolwiek wciąż zdarza mu się własna inwencja, będąc nieproszonym. Np. na tym z zielonym samochodzikiem w pierwotnej wersji Teto była bez odzienia spodniego, a na domiar złego - z najzwyklejszymi, długimi rękawami. Po próbie naprostowania go odzienie spodnie dorysował, tyle że w odbiegającym od kanonu kolorze. I nijak nie potrafi zrozumieć ani co to znaczy "czarne", ani co to znaczy "czerwony samochód", na koniec uznawszy w swej sztucznej inteligencji, że należy wygryźć fragment buta.

Ale to i tak nic w porównaniu do pierwszych podejść (temat: Teto oparta na masce Lotusa Esprit Turbo).

[#122] Re: stable diffusion

@snajper, post #121

Teto została mamą.
[#123] Re: stable diffusion

@amikoksu, post #122

a tatą został właściciel CDTV ( ͡° ͜ʖ ͡°)

[#124] Re: stable diffusion

@snajper, post #123

kolejne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

niestety przy tych ustawieniach wychodzą takie trochę bazgroły... :S Więc z Amigi zostaje niewiele, a z Turricana nic. buuu!

za to po użyciu tego jako reference są obrazki b. czytelne i w ciekawym stylu, tyle że przeważnie odpierdziela mu z nogami.
Wyłowiłem parę co lepszych spośród wygenerowanych. Ten pierwszy zasadniczo nie wiem jak należy odczytywać. 🤔 A ostatni wiem jak, niemniej wszystkie zostały wygenerowane z SFW w prompcie. Nawet w trzech nawiasach. Choć co one mają oznaczać, tego już nie wiem.

[#125] Re: stable diffusion

@snajper, post #124

Ktoś zrobił grafikę w stylu 8/16bit, po zmianie rozdziałki na LowRes i 16 kolorów, wyszło tak:

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem