@*y, post #120
@*y, post #122
@*y, post #122
@cactoos, post #125
@seldon, post #127
@mccnex, post #126
@F7sus4, post #129
@mccnex, post #131
@mccnex, post #132
Bylbym jednak za tym, zeby (zanim jeszcze oficjalnie ten konkurs zostal ogloszony przez redakcje) zniesc koniecznosc korzystania w z sampli ST-XX, dopuscic uzywanie wlasnych, a maksymalna objetosc modulu niech bedzie sobie dowolna. Jedynym ograniczeniem Protracker i format MOD.
@F7sus4, post #134
@mccnex, post #135
(...) nie zgodze sie z Toba, ze pisanie "nowoczesnego" modulu dla Amigi dzisiaj to wylacznie sekwencje i ograniczenie PT do roli sekwencera (...)
@mccnex, post #132
Zaczalem sie tez zastanawiac dlaczego wszyscy tutaj (w tym i ja) pierwszy i pionierski kompot muzyczny na PPA obwarowalismy taka iloscia ograniczen?
@F7sus4, post #136
@Andrzej Drozd, post #138
@F7sus4, post #139
Andrzeju, czy "szefostwo" z PPA zapowiedzialo jakis support w postaci bannera, miejsca na glosowanie dla zalogowanych etc.? Pytam czysto organizacyjnie o rzeczy, na ktore nie mam wplywu.
@Andrzej Drozd, post #141
@mccnex, post #140
... dalibyscie linka do jakiejs paczki lub pojedynczych modulow z komposow na samplach z seri ST-XX? Ciekaw jestem co ludzie potrafia z tego wycisnac.
@F7sus4, post #142
Zastanowilbym sie nad tym. Doswiadczenie jasno pokazuje, ze compoty cykliczne ciesza sie zainteresowaniem tylko poczatkowo, przy czym zainteresowanie spada tym szybciej, im czesciej compo jest organizowane (np. co miesiac).
Znalezieniu ciekawych prac nie trzeba wcale dedykowac specjalnej "imprezy", a z kolekcjonowaniem i wyroznianiem modulow swietnie radza sobie juz inne portale (ModArchive, Modules). Z tego powodu, owa Top-lista nie wymaga tworzenia autorskiej bazy, chyba, ze celem byloby PPA-people exclusively. Jesli tak, mam nadzieje, ze portal zrzesza wystarczajaca ilosc osob, ktorych prace beda reprezentacyjne.
@Azzorek, post #1
@Leon, post #148