[#56]
Re: Jak wygląda twój "Amigowy pokój"?
@Diabeł,
post #55
<OT> W idealnym świecie nieskrępowanie dzieliłbym się z innymi zapaleńcami radością z posiadanej kolekcji dla samego dodatkowego cieszenia się nią w ten sposób, bo to fajne i ubogaca człowieka w miłe wrażenia.

Niestety zdjęcia na forum (tym czy innym, publikowanie z definicji pozbawia ścisłej kontroli na tym, kto może obejrzeć materiał) widoczne są publicznie, nie tylko dla zapaleńców. Wobec tego trochę odbiegnę od głównego tematu i napiszę, że ilekroć ludzie publikują zdjęcia wartościowego sprzętu trzymanego w domach to mnie zastanawia, jak zbiorów chronią.

Nie, że mnie to obchodzi, bo nie chcę aby ktokolwiek swoje tajne sposoby rozgłaszał, tylko ciekawią mnie techniczne rozwiązania. Osobiście mam kilka pomysłów, jak np.promiennik kilkunastu skoncentrowanych wiązek mikrofal (bolesne, parzące ukłucia) włączający się jeśli ktoś nie poda w czasie 10 s hasła. Non-lethal i skuteczny. Gry platformowe mogą dostarczyć dalszych inspiracji.

No, ale to już temat na inny wątek i raczej forum elektroniczne, więc... koniec offtopa PS.Wybaczcie jeśli zabrzmiało malkontencko, absolutnie nie chciałem psuć nastroju.

</OT>
Ostatnia aktualizacja: 30.12.2013 04:10:19 przez CJ Warlock