[#121] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #120

Jeśli wystarczy Ci Apache+PHP+Mysql i 10Mbit upload to wal na priva - wygospodaruję Ci trochę miejsca na moim mini G4 ;)

Ostatnia aktualizacja: 09.03.2014 19:06:54 przez Jenot
[#122] Re: Konkurs screenshotów?

@Jenot, post #121

Mi wystarczy sam serwer HTTP. Strona jest w statcznym HTML5 pisanym ręcznie + CSS3 i jQuery do przesuwania okienka, al wszystko po stronie usera. Jakby była opcja na ssh (scp do przenoszenia plików) + imagemagick (do robienia miniatur obrazków), toby było optymalnie, ale nie wymagane.
[#123] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #122

Spoko, poczekaj godzinkę to Ci wszystko ustawię.
[#124] Re: Konkurs screenshotów?

@Jenot, post #123

Nie pali się... ;>
Skontaktuj się na IRC jak ogarniesz.
[#125] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #124

Nowy adres strony konkursowej to http://konkurs.jenot.info - informacja poszła już do redakcji PPA.
[#126] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #125

Moje screeny wysłane .... czekam na większą konkurencję
[#127] Re: Konkurs screenshotów?

@twardy, post #126

Mam sugestię - proszę o podwojenie w pionie obrazków z pracy nr #11, bo nie wygląda to dobrze w proporcjonalnych rozdzielczościach. Z góry dziękuję.

Robert Szacki - Hexmage960
[#128] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #1

Mam sugestię dla opiekuna konkursu żeby kolejnym razem zrobił 2 dni odstępu na spóźnialskich.
Czyli wątek z głosowaniem otwarty np. 2 dni po terminie nadsyłania.
Dzięki temu prostemu zabiegowi unikniemy sytuacji jak wczoraj że czytam na forum o głosowaniu na 10 prac, w galerii widzę 8, za chwilę w galerii jest 11, potem po terminie dodane kolejne 2 (na szczęście nikt w międzyczasie nie głosował więc nic się "nie zaburzyło") i teraz znowu ktoś pisze że się nie załapał.

Proste jasne zasady - zaspałeś? Praca przechodzi na kolejny miesiąc.
A nie polemiki w wątku głosowania. Wątek głosowania jest - na głosowanie? pomysł
[#129] Re: Konkurs screenshotów?

@adam_mierzwa, post #128

Wystarczyło by, jakby autor trzymał się swojego regulaminu - było napisane do dnia X, więc rozumiem, że do końca tegoż dnia, tj. do północy ;)
[#130] Re: Konkurs screenshotów?

@_arti, post #129

Autor już też nie wyrabia i chciałby mieć to za sobą, więc autor w końcu ustalił ile jest screeshotów i już niczego nie puszcza. Auto dziękuje za komentarze, ale wątpi, żeby to on organizował następną edycję, chociaż kto wie…
[#131] Re: Konkurs screenshotów?

@Skrzyp, post #130

O widzę że masz problem ze znakiem trzech kropek, tak jak u mnie, zastępowane są takimi znaczkami …
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem