[#9]
Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY
@Benedykt Dziubałtowski,
post #8
Przykro mi, ale nie udalo Ci sie ostudzic mojego zapalu.
Szczegolnie, ze:
- ja nie mysle o karcie na 68k, bo jest to latwizna i malo daje. Troche pracy wiecej i mozna juz umozliwic Amidze duuuzo wiecej.
- elektronik prawie za free?? Coz, gdybys byl tym elektronikiem i faktycznie zainteresowal sie tym co planuje zrobic to juz na mailu mialbys propozycje pracy i uwierz mi za duuuuuzo wiecej niz prawie za free. Ja doceniam ludzi a poza tym przypominam, ze poszukuje ludzi z wyksztalceniem a taki czlowiek nie moze zarabiac tysiaca na reke.
- o jakim lutowaniu myslisz? Ja nie planuje aby nasze produkty byly lutowane recznie. To nie manufaktura.
- przejsciowki do myszy?? No sorki, ale w takei detale tez nie bede sie bawil, szczegolnie, ze jak sam napisales, sa dostepne za 50 zeta.
- co jest takiego niezwyklego w FAST ATA? Nawet teraz mozna dstac FAST ATE, sam ja kupilem wczoraj za cale 160 zeta. Tylko, ze ta ma jeden minus - dosc waskie gardlo. 4xIDE? Dostaniesz uzywane w efunzine za 89 zeta i .... nie wypowiem sie na ten temat.
Czepiaj sie ile chcesz, po prostu jest to typowa polska mentalnosc - lepiej marudzic i wysmiewac a potem mowic jak to kiepsko u nas w kraju, niz wziasc sie do roboty. Dobry plan na przyszlosc ...