[#76]
Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY
@eastone,
post #73
Tak..... Tak czytam i sie nadziwic nie moge - "nowy jestes", "udowodnic Amigowcom", 'uwierza" itd itp.
Moze zeby bylo jasne. Ja sie nie obudzilem pewnego dnia w zeszlym tygodniu i nie postanowilem bawic sie w grzebanie przy Amidze. Ja dlugo pracowalem na to, zeby moc robic to co chce i zeby bylo mnie stac na to - projektowac dla Amigi i Atari, bo tam widze duzo Klientow. Do Was postanowilem sie zwrocic z oferta zatrudnienia bo mialem dwa wyjscia:
- udac sie na poszczegolne uczelnie i zatrudnic tych zdolnych i ambitnych studentow bo oni sa swietni w nowatorskim mysleniu i dzialaniu
- uderzyc w strone srodowiska Amigi i z tych ludzi wylowic te perelki, ktore znaja sie i potrafia a nie tylko duzo mowia.
Widze, ze kogo mialem to juz wylowilem, teraz pozostaje lanie wody. Ja nie mam zamiaru denerwowac sie czytajac rozne posty, w koncu macie byc jednymi z Klientow i nie musze Was przekonywac do niczego i nic udowadniac. Zechcecie to kupicie, nie to nie. Nie chcecie Wy podrzucac swoich pomyslow jak robic, zeby bylo tak jak oczekujecie, to podrzuca inni.
Ja wiem co chce robic i bede to robil bo juz sie nauczylem czegos w zyciu - ne ma rzeczy niemozliwych, wszystko jest kwestia chceci i pieniedzy.
Milego skakania sobie do oczu.