Wątek zamknięty
[#121] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@kmilota, post #120

Taa polecam poczytac o CD 32, w polskiej wersji opisu AGAty jest link. Co za ludzie:) konsola kolejnym z powodow upadku commodore:D. Mozna sie dowiedziec np. ze CD32 zdechlo bo PSX je wygryzl ze wzgledu na supernowoczesny procesor riscowy ktory to zjadal cd32 w obliczeniach 3d :) i takie tam fenomenalne "dane encyklopedyczne".

[#122] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@Fazior, post #119

Ja jeszcze sprobojue zrobic to na przewodach, bo klejenie podstawki do plyty nie bardzo mi sie podoba
[#123] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@kmilota, post #120

http://www.thule.no/haynie/
Układ zwał się Mary.
[#124] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@Doti_Project, post #1

Witaj Doti .ja thakshe jeasteh iłestrem od dzeczka mashyłem o zbhudowaniu Nowej amighi i odkladhalem na then c-hel phieniąshki z kiezhonkowego. Aktuhlanie mam bahardzcho dhusho phiniedzy i zastnawhialem shie who zaniwszthowac. Myshlalem o astherodzie khupic gho i wybudowahac hothel na nim jedhnak posthanowilem sthworzyc nowha amighe. Ma tho byc amigha 100 na supher podkrheconymm prockhu z khomodorkha. mohi tehnicy (mama ,wujek i brat) zdholali hen procek połdkrćcic do 3Gz (orhinalnie jest 1mhz) prałca spshenthu jest sthabilna workbech i sttlersi działają fhajnie ale kłótko bo thylko eden koma dwha sekhundy. Poshukuje sholnych łeletryków do phomocy nad płacami przy płojektołaniu thego spshentu. Phłace w ojro chy jak wy mówicie Ejro jak kthoś hce to moghe mu zaplachic w fhuntach blythyjskich tylko mu mushi dac fceshniej znhac abych zdhozyl phojsc do khanthoru whymymienic phieniadze.

Niechcialo mi sie wiecej pisac nie mniej jesli ktos to doczyta do tego moementu jest wielki :

no i oczywiscie czekamna odzew

Benedykt

[#125] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@Benedykt Dziubałtowski, post #124

Tekst przeczytałem ale powiem ci że nie jest na miejscu. Nie lubię gdy się z kogoś jaja robi (a uważam że tak jest w twoim poście). Jak nie mam co napisać mądrego to nie piszę. Zaczyna się robić porządny brednioserial z tego całego wątku. Powiem jedno wątek zaczyna mi mocno pachnieć exec-kiem.
[#126] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@Benedykt Dziubałtowski, post #124

jak by to powiedziec ewidentnie wyglada na to ze dhothi czy jak sie on tam wabi jest wiekszym jajcarzem niz ja. Co do execa czy wogole do wiekszosci klasyka nad pegazem czy pralki frani nad polonezem caro..........Wszyscy jestesmy amigowcami i nie powinnismy sie klucic miedzy soba.............

Benedykt

[#127] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@Benedykt Dziubałtowski, post #126

Żólta kartka - bez personalnych wycieczek proszę i żałosnego dowcipkowania.
[#128] Re: POSZUKIWANI ELEKTRONICY, PROGRAMIŚCI, ZAPALEŃCY

@moderator, post #127

ta zóltą kartką możesz sobie.... czy ja komuś coś wytykam??? zastanawiam sie po co to wszystko ktos sobie jaja robi ludzie jestesmy bracmi!!!

Benedykt

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem