[#121] Re: Cytat z PC World Komputer

@MinisterQ, post #120

albo jest po prostu zmutowanym trollem ... od pasa w dol ma Amige a powyzej PeCeta pomysł
[#122] Re: Cytat z PC World Komputer

@selur, post #121

nie, on jest po prostu trollowcem, czyli w polowie trolem a w polowie owca;)
[#123] Re: Cytat z PC World Komputer

@quaint, post #122

oooo posilki z myapple przybyly ;) czytasz watek od poczatku?
btw: na myapple jestem devilia.

[#124] Re: Cytat z PC World Komputer

@selur, post #121

Od stopy do czubka głowy mam peceta :D Może być

Nie zmienia to faktu że tego cytatu tam nie ma, więc, komuś nieźle się przewidziało, trzeba uważać na grzybki które się je

[#125] Re: Cytat z PC World Komputer

@MinisterQ, post #120

"Rzondam" satysfakcji, to PROWOKACJA ! ;)

[#126] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #123

Przeciez Ci napisalem ze ja tez mam Maca. Co jednak nie zmienia faktu ze Vista chodzi ok. A to ze uzywanie OSX bardziej mi sie podoba niz Windows XP to inna sprawa. Gdyby jeszcze na OSX bylo uae z jit (a moze jest a ja nic o tym nie wiem ) to bym XP w ogole nie musial odpalac OK

[#127] Re: Cytat z PC World Komputer

@smith, post #126

jest e-uae. moge ci wyrzucic na serwer owo e-uae + gui + configi + romy z moich amig (1.3 i 3.1) + image dysku z mojej A1200 (ktory zrobilem podczas przenoszenia danych z hdd na cf)...

Ostatnia modyfikacja: 10.11.06 21:11
[#128] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #127

E-UAE to pewnie jest, ale podobnie jak wersja MOSowa bez JIT... no chyba że na maca x86 :)
[#129] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #123

czytam od poczatku. ja bardziej jestem stad niz z myapple, bo tu siedze od poczatku istnienia strony, a na myapple od kupienia maca :)
[#130] Re: Cytat z PC World Komputer

@wali7, post #128

na maca x86 znalazlem jakas testowa kompilacje e-uae, ale generalnie dziala to tragicznie (czesto sie zawiesza) i raczej nie ma jit, bo nawet dzwiek rwie mi jak na psp.
[#131] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #127

Dzieki wszystko co potrzeba mam (rom, system itd) ale problem jest taki ze potrzebuje szybkiego uae zeby testowac moje programy dlatego tak zalezy mi na wersji z jit. Teraz gdy maki sa na x86 (moj jest) moze ktos to zrobi.

Ostatnia modyfikacja: 11.11.06 07:51
[#132] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #127

A co kolega tak szasta ROM-em na lewo i prawo? To nielegalne, więc proponuję uważać, gdyż jako moderator będę musiał interweniować.
[#133] Re: Cytat z PC World Komputer

@mailman, post #132

A ja mam szuflade oryginalnych ROMow lacznie z bajerami jak 2.04 i 3.1 do A3000T, albo 3.1 do A500:)..ale fakt, ze zdarza mi sie uzywac ROMow roznego pochodzenia..a jak t w ogole jest ze starymi ROMami do Mac'a?? Moge uzywac starych legalnie, czy musze MAC/a kupic....?...(w sensie legalnosci)

[#134] Re: Cytat z PC World Komputer

@quaint, post #130

e-uae na maca obsluguje JIT i na G4 chodzi przyzwoicie (duzo, duzo szybciej niz moja A1200)

[#135] Re: Cytat z PC World Komputer

@Czarek, post #134

Zaraz, jeśli jest na maca ppc e-uae z JIT to dlaczego na inne platformy z ppc nie ma?

[#136] Re: Cytat z PC World Komputer

@grxmrx, post #135

Moze i emulator nie obsluguje JIT co widac tu:
http://falba.net/euae.jpg
screen przed chwila zrobiony.
Zmylily mnie ustawienia JIT w GUI do konfiguracji. Pomimo, ze da sie to ustawic to chyba euae tego nie obsluguje. A szkoda...

Ostatnia modyfikacja: 12.11.06 12:35
[#137] Re: Cytat z PC World Komputer

@quaint, post #130

nie wiem jakiego masz maca, ale na Pegu G4 1 GHz E-UAE nie rwie dzwięku
[#138] Re: Cytat z PC World Komputer

@wali7, post #137

W pierwszych wersjach rwal... A w pierwszych wersjach bylo mniej
zmian.

[#139] Re: Cytat z PC World Komputer

@wali7, post #137

Tu tez nie rwie. Dzwiek wylaczylem zeby poprawic wydajnosc w sysinfo ;) Fakt, ze do WinUAE duzo mu jeszcze brakuje...
Moj mac to G4 1.5 + 2GB RAM

Ostatnia modyfikacja: 13.11.06 00:08
[#140] Re: Cytat z PC World Komputer

@wali7, post #137

mini z intel core solo 1,5ghz. widac wersja x86 jest niedopracowana a wersja ppc pod emulacja tez nie zachwyca predkoscia. zobacze moze jakas nowsza mozna juz dorwac (moja sciagalem w sierpniu jakos).
generalnie nie bawie sie w to na macu, wole na pegazie albo pc, odpalilem tylko dla sprawdzenia.

Ostatnia modyfikacja: 14.11.06 12:24
[#141] Re: Cytat z PC World Komputer

@quaint, post #140

Ja po to amige kupilem :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem