@nowy80, post #439
@waldiamiga, post #460
Obraz na Flakonie jest jasniejszy.
@nowy80, post #461
Zauważyłem na swojej Amidze w wieży w której mam Voodoo 3, że obraz zbliżony do Falcona mam właśnie z karty graficznej (, a w takim razie pomimo że jestem fanem Amigi to twierdzę że obraz z Atari jest lepszy...
@RokiS, post #462
porównanie takie z...
- nie dało dało się ustawić takiej samej częstotliwości procka na Amidze i Atari??
- nie dało radę zgrać obrazu z Amigi z vga. sam twierdzisz że
Zauważyłem na swojej Amidze w wieży w której mam Voodoo 3, że obraz zbliżony do Falcona mam właśnie z karty graficznej (
, a w takim razie pomimo że jestem fanem Amigi to twierdzę że obraz z Atari jest lepszy...
@Aniol, post #464
Na tym shocie, wygląda to jak reklama HDR. Po lewej popsuty specjalnie obraz, a po prawej w pełnej krasie
@karolb, post #466
Mam pytanie, sorki nie chciało mi się szukać, a pewnie wiesz - czy to demko wykorzystuje FPU, oraz czy obydwa procesory użyte (W Amidze i Falconie) je posiadają?
@nowy80, post #467
@nowy80, post #468
@nowy80, post #470
komunikaty podczas gry mogłyby być na przezroczystych tłach
@nowy80, post #473
@Gandalf, post #474
Uważam, że tak nie powinniśmy porównywać sprzętu, bo to bzdura.
@Gandalf, post #474
@nowy80, post #476
Patrząc czysto praktycznie, jaki sens ma porównanie kart bazujących na procesorze z lat 90tych?
Demo ma spore wymagania i wyciska z tych kart co tylko się da :)
Nie znam drugiej takiej karty, gdzie Twórcy tak indywidualnie podeszliby do konstrukcji jednego modelu komputera w dopasowaniu karty w tym właśnie środowisku.
@nowy80, post #473
porównanie takie z...
Demo ma spore wymagania i wyciska z tych kart co tylko się da :)tego to nie wiemy, przydałoby się porównanie chociaż z jakąś 060 50MHz a najlepiej żeby jeszcze był licznik FPS zgrywanego materiału. A tak to...
@Gandalf, post #474
nie zauważyłem jakiegoś przyrostu płynności w działaniu dema pomimo tych 94/95 MHz taktowania