@Piotrek_W, post #30
@RadziN, post #36
Aaaa czyli nie masz QuickShot II z RetroGames ale się wypowiadasz! Ba starasz się być opiniotwórczy nie mają realnego kontaktu z owym Joyem? I jeszcze przekonujesz do swoich racji... i krytykujesz tych nabywców co im się podoba!
@Piotrek_W, post #37
Po pierwsze - może na to nie wpadłeś, ale po to są testy, opinie i recenzje w necie żeby przed kupnem czegoś nie wpakować się na minę, dzięki temu wiem żeby tego czy owego nie kupić.
Po drugie - wskaż dokładnie gdzie kogoś skrytykowałem i przekonuję do swoich racji ?
Po prostu gówniany pad do gównianej pseudo amigi.<- wyrażając taką pejoratywnie zabarwioną w przekazie opinie obrażasz tych co tego używają. Nie zdajesz sobie sprawy, że słowa maja wagę? Nikt nigdy Ci nie powiedział np.: w domu rodzinnym, koledzy, nauczyciel, przyjaciele etc. że warto do ludzie odnosić się z szacunkiem? Bo to bardzo źle świadczy o osobie tak wypowiadającej się?
Powiem tak - nie bądź głupio mądry bo to bez sensu :)
@RadziN, post #38
Proszę pierwszy Twój posta w tym wątku z popisem erudycji i krasomówstwa godnym 'greckich filozofów' ->
Po prostu gówniany pad do gównianej pseudo amigi.
Powiem tak - nie bądź głupio mądry bo to bez sensu :)
Proszę Cie bez wycieczek osobistych, bo może się podczas danej dysputy okazać, iż
Twój adwersarze, wyjątkowo wprawnie włada słowem i zanim się zorientujesz powie Ci coś w taki sposób, że nagle poczujesz radość na myśl zbliżającej się podróży.
Cytuj zaznaczony tekst
@RadziN, post #38
<- wyrażając taką pejoratywnie zabarwioną w przekazie opinie obrażasz tych co tego używają.
@Piotrek_W, post #42
@Piotrek_W, post #39
Jeśli to zdanie według Ciebie kogokolwiek obraża...
@RadziN, post #44
Jeśli to zdanie według Ciebie kogokolwiek obraża...
No chyba nie chcesz wmówić, że używanie w zdaniu porówania do kału ma być czymś co dodaje +100 do własnego zdania? I nie wiem też o jakim dystansie mówisz? Ale skoro uciekasz się do takiego słownictwa to nie miałeś raczej na myśli kanarka i to nie ma nic wspólnego z własnym zdaniem.
Skoro brniemy w tym kierunku proszę... Oto przykład:
- Uważa, że ten Joy jest nie dla mnie, tak jak inne sprzęty tego producenta. <- To jest zdanie asertywne, jednozadnie określą co o nim myślisz. Możesz je ewentualnie rozwinąć dlaczego, jeżeli by ktoś pytał. Tak się właśnie dyskutuje na poziomi powyżej szamba.