[#121] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Lokaty, post #120

a dziala juz tobie mos?

[#122] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #121

Odkad odkupilem BVision (ktora niedawno ubilem zreszta... ale juz lezy w serwisie i mam nadzieje bedzie sprawna) to polecial za pierwszym "kopem".

[#123] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Lokaty, post #122

a ile uzywales mosa z tydzien, dwa?

[#124] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #123

"Uzwyales", to w moim wypadku za duze slowo.
Wlaczylem, pobawilem sie, wrzucilem ostatnia stabilna wersje Ambienta, odpalilem ZoneExplorer, demo MAWI - One Love Balance, troche aplikacji wos/pup, PicShow, Frogger, ShowGirls, cos na emulacje 68k i tyle... . Czesciej wracalem do OS4 (moze przez to, ze jest na pierwszej bootowalnej partycji? ;) )
Miedzyczasie nie zauwazylem objawu o ktorym piszesz wyzej.

Ostatnia modyfikacja: 17.08.2008 13:09:11
[#125] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Lokaty, post #124

no wlasnie to za krotko, ja mosa uzywam juz kilka dobrych lat jeszcze od bety z covera acs. pamietam jak komus o niej pisalem, zeby ja zainstalowal to byl tylko smiech, a chodzi nawet lepiej od os4 na aga. tego posta tez pisze z mosa ;]

[#126] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #125

Skolman, wiesz dobrze, ze pewne rzeczy "wychodza" po jakims czasie, ale po powrocie mojej, sprawnej BVision do domu z checia sprawdze przytoczony przez Ciebie objaw - dla pewnosci - na chwile obecna moge powiedziec jedynie, ze nie zaobserwowalem takiego zachowania systemu pod nowszym SFSem.

[#127] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@arti4-92, post #115

> którego chcę odpalić w celach rozpoznawczych(takie coś jest legalne przez 24h).

Tak? Czyli jak ktoś ci ukradnie auto na 24h w celach rozpoznawczych, to jest wszystko w porządku??
[#128] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@kmilota, post #127

na szczęście istnieje coś takiego jak jazdy próbne i mogę przejechać się wozem kolegi, W tym przypadku jest gorzej, bo używanie kolegi egzemplarza jest tak samo legalne jak ściągnięcie go z internetu, a producent nie wypuścił wersji demo(takiej jazdy próbnej)... Jak inaczej sprawdzić to co chcę kupić ?

[#129] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@arti4-92, post #128

Pójść do kolegi / koleżanki który/a ma i pouzywać. Systemu nie koleżanki (tudzież kolegi). A jak nie to poczytać recenzje na necie i postudiować fora.
Telefon komórkowy też dostajesz na 24h jak chcesz sobie kupić? Albo kolega daje Ci swój bo chcesz poużywać?

Z mojej strony koniec na ten temat , przepraszam, ale wkurza mnie że ktoś kto ma $$$ na Power Amigę (tanio nie jest) żałuje na system.

[#130] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Rembrand, post #129

nadal nie rozumiesz, że ja chcę przetestować swój nowy podjazd do garażu :)
Nie wiem czy sprzęt jest 100% sprawny i chcę go wytestować czymś co musi zadziałać :).

[#131] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@arti4-92, post #130

Mała rada:
Kup, potem sprzedaj, potem kup i znowu sprzedaj

To znaczy kup, a potem sprzedaj ...a przy okazji zrób kopię awaryjną płytki

[#132] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@pwe, post #131

to mogę kupić i zaraz sprzedać?? Czy to będzie legalne??

[#133] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Rembrand, post #129

Systemu nie koleżanki

Łeeeeee... :P
[#134] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Rembrand, post #129

p.s. ja chcę tylko sprawdzić czy moja amiga w ogóle działa, bo szczerze mówiąc, aos4 mnie nie obchodzi ;)

[#135] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@Rembrand, post #129

> wkurza mnie że ktoś kto ma $$$ na Power Amigę

takie zabawki arti4-92 ma za friko ;]

[#136] Re: Aga swieci ładnie, a BV krzaczy na ekranie vga

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #135

łee, bez przesady :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem