Wątek zamknięty
[#2641] Re: antypolska komunistyczna partia PiSS

@Diabeł, post #2634

[#2642] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2640

Co tak Ci się ten gust stępił, to już nie ma nic normalnego do słuchania w IV RP, tylko tępa propaganda instytutu "historycznego" IPN o jakiś nieistotnych politycznie i militarnie grupkach frustratów, których kampania wrześniowa i powstanie warszawskie niczego nie nauczyło .
[#2643] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2642

Nieistotne, to jest twoje ruskie biadolenie.pomysł
Wciąż nie dajesz za wygraną...ile ci płacą za te teksty?
Bo ja socjaldemokrata, centrolewicowiec (jestem w mniejszości w Polsce (socjaldemokracja nawet nie wejdzie do rządu)), jestem mimo wszystko PATRIOTĄ.
Czy wy towarzyszu to rozumiecie? Czy rozumiecie PATRIOTYZM?
POLSKA. Tutaj chcemy żyć i tutaj naprawiać świat.
...pewnie tego nie rozumiesz....
[#2644] Re: antypolska komunistyczna partia PiSS

@selur, post #2639

Jedynie trzeba zwalczyć czerwonkę a reszta to tylko banaly.

Czym i gdzie jest ta czerwonka, bo według PISu to komunizmem i postkomunizmem jest wszystko co nie pasuje do ich programu budowy IVRP, wszelkie poglądy i środowiska obce nacjonalistycznej prawicy tj. prawa kobiet, ruchy pokojowe, lewicowe związki zawodowe, Unia Europejska, LGBT, wszelkie przejawy internacjonalizmu, TVN24, GW itd., a ostatnio to nawet czołgi na pomnikach stały się symbolami komunizmu - himalaje absurdu, o Rosji to już nie wspomnę . Czekam jeszcze tylko jak PIS zdelegalizuje kolor czerwony i trzeba będzie występować do urzędu z pismem o przydział czerwonej farby

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 11:41:24 przez sigma2pi
[#2645] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2643

Bądź sobie kim chcesz i nazywaj się jak chcesz, tylko pamiętaj, nie masz prawa przywłaszczać sobie tych słów którymi się tak doładowujesz . Wizje Polski były i są różne na różnych światopoglądach, bo to taka nasza rzeczypospolita, a patriotyzm nie jest tożsamy z IPNoPISowskim antykomunizmem i rusofobią.
[#2646] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2645

Wizje Polski

Moja wizja jest patriotyczna i chrześcijańska.
Natomiast Twoja - "multikulti".

Wybacz. Ja bronię swojego domu, a ty bronisz idei. Która nie do końca jest dobra, dla naszej wspólnej Europy.

Dodane: Aha, jakbyś mnie znowu traktował jako wiecznego studenta który wciąż nie dokończył studiów, to sobie daruj. Znam na wylot Waszą psychologię.
I wciąż mogę coś tam obronić. Nigdy nie jest za późno.OK

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 11:52:06 przez Andrzej Drozd
[#2647] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2646

Kolejne urojenia, bo niby z skąd wiesz jaka jest moja wizja Polski ? . Domu i "coś tam" też bronisz zapewne przed swoimi urojeniami, żebyś tylko ich nie urzeczywistnił swoją urojoną walką, bo właśnie tacy ludzie zazwyczaj wywołują demony... W naszej rzeczypospolitej jest także miejsce dla takiej wizji, nawet tak wewnętrznie sprzecznej i opartej już na znanej idei..., wiesz, patriota nie musi być chrześcijaninem i vice versa. Chrześcijaństwo nie jest przypisane żadnej narodowości;
[#2648] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2647

Tymczasem państwo prawa i sprawiedliwości ma zgryza

http://www.rp.pl/Dyplomacja/170809488-Gruzja-zlozyla-wniosek-o-ekstradycje-Saakaszwilego.html

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 15:25:22 przez sigma2pi
[#2649] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2648

Hahaha ! I co teraz zrobi prezes który wyciera sobie gębę frazesami o prawie i sprawiedliwości ? :) Wypadałoby zakuć w kajdany bezpaństwowca i oddać Gruzinom (ale może nie powinienem podpowiadać) :))

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 15:43:50 przez grikas
[#2650] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2647

wiesz, patriota nie musi być chrześcijaninem i vice versa. Chrześcijaństwo nie jest przypisane żadnej narodowości

Oczywiście. Biblia Tysiąclecia to jest jedna i ta sama, nasza kultura. Czyli idąc tą myślą, Żydzi i żydzi są Europejczykami. 100%.

Jest tylko jedno ale w twoim kontekście...jest podobno jeszcze jakaś rasa lepsza od nordyckich bogów, czyli rasa "lepszych słowian". Z Kremla.
Z tymi nie da się dojść do porozumienia.
Dlatego mamy NATO w Polsce.OKOKOK

Kolejne urojenia, bo niby z skąd wiesz jaka jest moja wizja Polski ?

Po kilkuletniej obserwacji twoich nicków na PPA, mam dość dobrze wyrobiony, twój obraz psychologiczny i twoją wizję świata.
Cieszę się jednak że wkleiłeś "Ojcze Nasz" w języku Aramejskim.
[#2651] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2650

Żydzi są Europejczykami ? Smiech . Co tam dalej wypisujesz to się nawet nie da przetłumaczyć. NATO jest w Polsce, bo jest jakaś rasa Słowian z Kremlina lepsza od nordyckich Bogów, łot is de faking ? . Na pewno jesteś dzisiaj trzeźwy ?
[#2652] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2650

Bzdury opowiadasz totalne. Bibilia była setki, jeśli nie tysiące razy zmieniania i modyfikowana. Wygugluj sobie to całe pisanie pod "natchnienie ducha" i skonfrontuj z pijakami w habitach, którym mniej lub bardziej odpowiadało co zostawić z tych mitów i bajek, a co wyciąć.

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 16:45:46 przez grikas
[#2653] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2651

No, nasz portalowy rusku - za dużo wypiłeś dzisiaj samogonu.
Albo zażywasz jakieś "łot is de faking"".
[#2654] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2652

Kakuś, piszesz to jako ateista, czy co tam ostatnio zmieniałeś w tej swojej satanistycznej biblii 666 vel cacodemon666?
Albo napisz lepiej o LGBT. Przynajmniej na tym się znasz, no i na klakierowaniu gxowi.
[#2655] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2652

Bibilia była setki, jeśli nie tysiące razy zmieniania i modyfikowana

Dokładnie, czego najlepszym przykładem jest Ewangelia Barnaby; http://timeallnews.ru/21173-bibliya-kotoroy-1500-let-utverzhdaet-chto-iiususa-ne-raspyali.html

ps. ale rusofobowi nic nie wytłumaczysz
[#2656] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2653

Nie chcę mi się twoich zdradzieckich myśli prostować, bo tracisz swoją słowiańską tożsamość i oddalasz od naszych korzeni, tak samo jak polskie sprzedajne elity, dlatego mamy w Polsce anglosaskie bandyckie NATO, ale przestudiuj sobie to wszystko, może wtedy podyskutujemy, na tematy jakich na razie nie ogarnia malutki rozumek Drozda;
http://www.tropie.tarnow.opoka.org.pl/polacy.htm
Wielka skarbnica; http://krysztalowywszechswiat.blogspot.com/
[#2657] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2655

[#2658] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2655

Nie ma co dyskutować z kimś kto stawia biblię i krzyż jak wzór cnót i moralności. Te atrybuty chrześcijaństwa stały się symbolem końca kultr i całych cywilizacji Indian obu Ameryk, Afryki i innych krajów dotkniętych kolonializmem w imię chrześcijaństwa. Tylko ignorant i dureń będzie twierdził coś innego. Kolejne kłamstwo to twierdzenie, że Polska stała się cywilizowana od 966. A wcześniej to nie było ? Oczywiście, że historia Polskie sięga daleko dalej niż do 966 roku. Niestety o jedyny słyszny obraz naszej historii "zadbali" chrześcijanie i z ogromnym zaangażowaniem tępili naszą prawdziwą słowiańską kulturę i religię. Chrześcijaństwo nie jest naszą kulturą ani naszymi korzeniami. To polityczna decyzja i gdyby polityczne okoliczności sprawiały, że Mieszko miałby poślubić jakąś orientalną księżniczkę to Drozd dziś byś bił pokłony w stronę Mekki 3 razy w ciągu dnia.
[#2659] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2656

[#2660] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2649

Wypadałoby zakuć w kajdany bezpaństwowca i oddać Gruzinom

Przyjdzie czas i zachodnie marionetki junty kijowskiej staną się bezpaństwowcami ściganymi międzynarodowymi listami gończymi za popełnione zbrodnie, jak tak jeszcze dalej będą fikać Federacji Rosyjskiej
[#2661] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2660

Bliżej tego niż dalej.
[#2662] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2658

Nie przejdziecie dalej. Nawet ja, socjaldemokrata zagłosuję na PiS.
Możesz się bujać ruski agenciku.OKOKOK
[#2663] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2662

Nie przejdziecie dalej.

Nie oddacie towarzyszu nawet guzika, ktoś już tak mówił, a jak było, to każdy wie, oddali cały mundur razem z rogatywką .

ja, socjaldemokrata zagłosuję na PiS

Dla socjaldemokraty to wstyd, bo jako prawdziwy socjaldemokrata to powinieneś głosować na partię Razem.
[#2664] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2663

Mówcie dalej towarzyszu, jestem ciekawy waszych preferencji wyborczych.
[#2665] Re: Patrzmy na temat!

@sigma2pi, post #2663

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 18:00:26 przez Andrzej Drozd
[#2666] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2665

Nie wygląda mi to na wątek muzyczny, więc racz łaskiwie skończyć z tym wklejkami.
[#2667] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2666

Poważnie?
[#2668] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2667

Tak nie zwrócisz niczyjej uwagi na swój muzyczny gust z tego prostego powodu, że nobody cares
[#2669] Re: Patrzmy na temat!

@grikas, post #2668

Tak myślisz?
[#2670] Re: Patrzmy na temat!

@Andrzej Drozd, post #2669

Jak chcesz się tak bawić to proszę bardzo:

Ostatnia aktualizacja: 05.08.2017 18:50:16 przez grikas
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem