Wątek zamknięty
[#2791] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@grikas, post #2789

rotfl , uważaj, bo chce rozjeżdżać komunistów czołgami, aż tak mu zlasowali mózg.

PS. nie ma śmiechu, może to jeden z Terytorialsów folksszturmu Macierewicza za pincet z ONRu

Ostatnia aktualizacja: 14.08.2017 11:51:09 przez sigma2pi
[#2792] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@sigma2pi, post #2791

Niech sobie mózg rozjedzie. A nie... zaraz... przecież musiałby go mieć !

PS. Wygląda mi raczej na kanapowego zadymiarza z gatunku "Kozak w necie, pipa w świecie" :)
Poczytałem trochę jego nienawistnych wypocin i trudno oprzeć się wrażeniu, że chyba jemu albo jego staremu (kiedy selur jeszcze pływał w porach jako plemnik) jakiś ZOMOwiec sprzedał solidny oklep, bo jego nienawiść do "komuchów" jest wprost proporcjonalna do krzywdy jaką zebrał (albo jego stary).
[#2793] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@grikas, post #2792

[#2794] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2793

Żebyś ty miał choć 1/100 intelektu Urbana to byłbyś dużo szczęśliwszy i mądrzejszy :)
[#2795] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@grikas, post #2794

Macierewicz znowu popuścił dając czadu

https://wiadomosci.wp.pl/antoni-macierewicz-do-zolnierzy-oto-nasz-cel-6155120565934209a

https://pracownia4.wordpress.com/ksiazki/jaroslaw-groth-oblicza-psychopatii/
[#2796] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@sigma2pi, post #2795

No to albo się nie ogląda na sojusze i polega na swoich terytorialsach, a za chwilę bredzi, że wojaki mają się wykrwawić dopóki nie przyjdzie sojusz :)
No to wóz albo przewóz :) Widzę też że postawił wyrok nad MH17, o Gruzji pojęcia bladego nie ma, podobnie jak o Ukrainie - i cały ten bełkot i zarzuty BEZ CIENIA DOWODU na poparcie swoich słów. No, ale cóż mogą znaczyć słowa Macierewicza ? Tyle co nic, wszak wiele razy kłamał, a to heliktopterach, o tysiącach ochotników do WOT, tysiącach dronów, mistralach za dolca itd itd
A rączki w kościółki złożone i mina pokorna jak u ministranta przed pierwszym razem
[#2797] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@grikas, post #2796

The KOMUCH SHOW

ksiaze grikas i caryca sigma2pi

oraz sam diabel

ok, racja
[#2798] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2797

Tego nie da się opisać słowami.

Ostatnia aktualizacja: 15.08.2017 14:07:01 przez KM
[#2799] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2797

Hehe
[#2800] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@RomanWorkshop, post #2799

Krótko o wrogich planach zgniłego Zachodu wobec FR:

"Były szef brytyjskiego wywiadu MI-6 John Scarlett przedstawił szczegóły planu strategicznego mającego rzekomo na celu zniszczenie Rosji. Powiedział o tym w wywiadzie dla gazety The Guardian.

„Najlepiej opracowany plany strategiczny USA i Wielkiej Brytanii dotyczący zniszczenia Rosji w ciągu ostatnich kilku lat poniósł porażkę" — powiedział Scarlett.

Według słów Scarletta państwa zachodnie planowały rozmieszczenie baz wojskowych i wywiadowczych na terytorium Osetii Południowej po dojściu do władzy Saakaszwilego. Później w destabilizację sytuacji mieli zostać zaangażowani radykalni islamiści. „Niestety wojna 2008 roku w Gruzji stała się żelazną pięścią Moskwy przeciwko naszemu największemu planowi strategicznemu na Kaukazie" — podzielił się były szef wywiadu.
Poza tym były planowane kroki w celu rozmieszczenia baz na terytorium Ukrainy. Scarlett powiedział, że także przedstawiciele państw zachodnich liczyli rzekomo na „fikcyjną wojnę" Rosji i Ukrainy.

Jednocześnie podkreślił, że Moskwie udało się pokonać wszystkie postawione przeszkody i zabezpieczyć państwo przed wpływami Wielkiej Brytanii i USA."
[#2801] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2797

Hahaha!

No, to ja tak neutralnie, aby to dopełnić!OK
[#2802] Re: „W czasach stalinizmu pielęgnowanie polskości groziło śmiercią”

@sigma2pi, post #2787

Świetnie napisane, ale..

Polacy nie są w niczym gorsi od innych, tylko należy skończyć z POPISowską polityką

Problem tylko w tym, że hybryda "POPiS" nie ma racji bytu, ponieważ PO jest opcją pruską, natomiast PiS opcją polską.
Wy, czyli ty i grikas jesteście z opcji ruskiej.
Jaką opcję wybiorą Polacy w następnych wyborach, można się domyślić.
[#2803] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2801

Piosenkę znałem, ale tego starego teledysku nie. De press wpadł mi w ucho w latach 90-tych w liceum.
A tu bardziej by pasowało to
[#2804] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@KM, post #2803

A tu bardziej by pasowało to

Tak. Jednak opcja ruska na portalu zaraz zacznie protestować, że ten ostatni wiersz poety Powstania Warszawskiego nie zgadza się z doktryną stalinowską.pomysł

Ostatnia aktualizacja: 15.08.2017 20:40:44 przez Andrzej Drozd
[#2805] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2804

Aby zrozumieć to co się u Nas na portalu (w temacie politycznym) dzieje, musimy się określić. Wstępnie zakładam taką listę.

Opcja polska - Selur, RomanWorkshop, Dopuser, ja.
Opcja pruska - Diabeł.
Opcja ruska - Sigma2Pi, grikas.
Opcja neutralna - KM.

Teraz będzie nam łatwiej.szeroki uśmiech
[#2806] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2805

Tak, w skali mikro na forum to wyglada jak 4:3.
Sek w tym, ze w skali calego kraju to bedzie z 80% do 20% gdzie te 20% to KOD, Platformisci, Nowoczesne itp.. itd..
[#2807] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2797

Poziom tych memów jest płytki jak woda w PISuarze.
[#2808] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2805

Co tam bredzisz, jaka opcja pruska, gdzie widzisz Prusy, właściwie pytanie to kiedy, a wiesz gdzie żyjesz i który mamy rok. Za to brakuje kilku opcji; ukraińska, amerykańska, izraelska, a jeszcze brakuje najważniejszej, watykańskiej
[#2809] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@selur, post #2806

w skali calego kraju to bedzie z 80% do 20% gdzie te 20% to KOD, Platformisci,

Dokładnie. Przewaga polskojęzycznych mediów w stosunku do mediów narodowych powoduje że ludzie są po prostu otumanieni. Mało kto zdaje sobie sprawę, że np. za takim onet.pl stoi kapitał niemiecki. Sytuacje antyrządowe są tam przejaskrawiane, a bywa że wręcz fałszowane, np. ilustrowanie lichych demonstracji antyrządowych zdjęciami z innych manifestacji.

Co więcej, trzeba sobie uświadomić zdecydowanie, że komunizm to był ustrój obcy polskiej tradycji wolnościowej, i narzucony siłą. Podobnie było z PRLem. Wystarczy odciąć się od postkomunistycznego dziedzictwa by to dostrzec, by zobaczyć gdzie wróg, gdzie swój.
Dlatego też od lat twierdzę, że PO to partia antypolska i złodziejska, której sensem trwania jest czerpanie profitów z bycia u władzy. I jako taka powinna zniknąć, wraz z jej liderami, z polskiego pejzażu politycznego. Podobnie z prorosyjskimi partiami. Pasuję do Polski niczym siodło do krowy. Piłsudski rzekł: Strzeżcie się agentur. Święte słowa. Trza patrzeć kto ma na celu dobro Polaków, a nie mitycznej UE czy Rosji... Bóg, Honor i Ojczyzna jednoznacznie określa czy utożsamiamy się z interesem polskim.

A co do Sowietów, to oni nigdy nie byli przyjaciółmi Polaków. Wystarczy wspomnieć co się działo z Polakami na terenach zajętych przez krasnormijców począwszy od 1920 roku... wszędzie były mordy, gwałty, strzały w potylicę, rabunki, gwałty i wywózki na Sybir. To co się działo na Kresach po wejściu sowietów woła w dalszym ciągu o pomstę do nieba. Sowieci mordowali Polaków przez lata, a w PRLu stali się przyjaciółmi? Mordercy przyjaciółmi??? Chyba tylko dla sowieckich kolaborantów.

Bóg, Honor i Ojczyzna!

Ostatnia aktualizacja: 15.08.2017 23:18:11 przez Dopuser
[#2810] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@sigma2pi, post #2808

Opcje są dokładnie określone.
Jeżeli dopisujesz do opcji polskiej zewnętrznych wrogów opcji ruskiej, to ty masz problem i to jest twój problem.
Ostatnio polecałeś aby głosować na partie "Razem". No to głosuj. Mamy demokracje.OK
[#2811] Re: antypolska komunistyczna partia PiSS

@Diabeł, post #2769

[#2812] Re: antypolska komunistyczna partia PiSS

@Diabeł, post #2811

To co Diabeł, już nie doicie Polaków tak jak za PO?
Czy nie cieszysz się że każdy sklep w Polsce już nie sprzedaje na "zeszyt", tylko za gotówkę?
Ehhhh, ta wasza pruska próżność, teraz niewolników/robotników już musicie szukać w innych byłych ludowych republikach radzieckich.OK
[#2813] Re: antypolska komunistyczna partia PiSS

@Diabeł, post #2811

https://twitter.com/sikorskiradek/status/897509610055225346

Byłem pod dużym wrażeniem nowych, niewidzialnych śmigłowców Macierewicza. Fakt, że nie było ich widać, ale są doprawdy imponujące

Jestem rozczarowany. Na paradzie tylko sprzęt kupiony przez poprzedników. Gdzie ten nowy? Liczyłem na salwę z dział ulotkowych...

[#2814] Diabeł, pruski agent z PO

@Diabeł, post #2813

Nie pytałeś swoich przełożonych w "Mitteleuropa"?
Zły Diabeł, niedobry!OKOKOK

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2017 00:25:54 przez Andrzej Drozd
[#2815] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2804

że ten ostatni wiersz poety Powstania Warszawskiego nie zgadza się z doktryną stalinowską

Decyzje marionetkowego rządu londyńskiego i dowódców Powstania Warszawskiego wszystkich warszawskich poetów, artystów, rzemieślników itd.itd. skazały na śmierć dla idei, jakiej, to sam wasz Bóg raczy wiedzieć. Doktryna Stalina nawet hipotetycznie nigdy nie przewidywała zagłady Warszawy i jej mieszkańców do jakiej doprowadzili polscy "patrioci". Głupcy stawiają pomniki głupocie i głupcami nazywają place, ulice, skwery itd. . Apologeci Powstania Warszawskiego prześcigają się w coraz bardziej kretyńskich pomysłach propagandowych w których totalną klęskę próbują przekuć w totalne zwycięstwo, także z każdym rokiem narasta nieprawda i wzrasta ilość celów jakie rzekomo miało osiągnąć Powstanie Warszawskie, chociaż nie ma to nic wspólnego z prawdą historyczną i elementarną logiką. W Powstaniu Warszawskim zginęło 10 razy więcej ludzi niż w Katyniu, komu to przeszkadza ? , a nie byli to gotowi na śmierć żołnierze..., tylko zwykli ludzie ze swoimi rodzinami, którzy stali się zakładnikami dowódców Powstania Warszawskiego, bo przecież żeby to powstanie miało sens to potrzebowali ofiary. Statystycznie na śmierć 1 powstańca przypadało coś ok. 14 ofiar cywilnych, więc zapytam Was towarzysze którzy żeście postradali rozum od POPISOWSKOIPNOWSKIEJ propagandy. Dlaczego dowódcy Powstania Warszawskiego przeszkodzili w ewakuacji cywilów z rejonów walk w połowie sierpnia za zgodą Niemców, skoro już wtedy powstanie nie zdołało osiągnąć żadnego ze stawianych celów militarnych i politycznych, czyli było de facto przegrane, przecież byli tego w pełni świadomi ?. Dalej chcecie nazywać ich bohaterami to sobie nazywajcie, ale nie zakłamujcie historii tego powstania, bo plujecie w twarz tym wszystkim zwykłym ludziom zamordowanym przez szaleństwo ludzi z sanacyjnych endeckich obozów katolicko narodowo patriotycznych. Nie mam zamiaru teraz nikomu tutaj czegokolwiek zarzucać tj. jakiś chorych opcji itp. . Współczuje braku empatii i zmuszam do refleksji, bo może niektórym otworzy oczy na aktualne szaleństwa POPISowskiego obozu...
[#2816] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@sigma2pi, post #2815

Wreszcie określiłeś się na Wy i My.
Ponieważ My, towarzyszu, będziemy się bić za Polskę, "do ostatniej kropli krwi".
Polskości nie zniszczy w nas żaden alkoholik Hitler i ćpun (też alkoholik) Stalin.
Ja wiem, że ty nie potrafisz tego zrozumieć, ponieważ nie jesteś Polakiem.
Nie zniszczyliście Nas za zaborów, nie zniszczyliście za hitlera/stalina.
Nie zniszczycie także dzisiaj. A jak "popłyniecie za daleko", to my Polacy "rozp******imy" wasz system od środka. Jak nie dzisiaj, to za 200 lat.OKOKOK
[#2817] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2810

Jeżeli dopisujesz do opcji polskiej zewnętrznych wrogów opcji ruskiej

Skoro już podajesz opcje to wszystkie jakie występują, a nie tylko takie jakie pasują np: opcja amerykańska jest wszechobecna, komu wroga lub przyjazna to nie jest istotne, istotne jest co jest, a opcje mogą siebie zwalczać lub współpracować, ale tylko w swoim własnym interesie. Do polskiej opcji nie zaliczam Ciebie towarzyszu, bo byłbyś doskonałym agentem Putina Smiech
[#2818] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2816

Więc nie popłyńcie za daleko. Na wojnie jeszcze nikt nie wygrał. Lepiej naprawiać Europe.OK
[#2819] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@sigma2pi, post #2817

Skoro już podajesz opcje to wszystkie jakie występują

W jakim celu? Wystarczy podstawowe, a ty sobie sam dopisz inne powiązania. Na własną odpowiedzialność.

W Polsce są trzy opcje - polska, pruska i ruska.OK
[#2820] Re: 1bln zł strat przez PO w ciągu 8 lat!!!

@Andrzej Drozd, post #2816

Ponieważ My, towarzyszu, będziemy się bić za Polskę, "do ostatniej kropli krwi". Ja wiem, że ty nie potrafisz tego zrozumieć, ponieważ nie jesteś Polakiem.

Tobie towarzyszu należy już zarezerwować specjalny pokój w Tworkach dla obłąkanych szaleńców, po tym co teraz napisałeś . Chroń Boże Polaków przed takimi Polakami ok, racja. Pycha, arogancja, ignorancja... do ostatniego guzika, do ostatniej kropli krwi, kolejny przejaw sukcesu, a reszta to nic nie znaczące detale. Mnie jednak inaczej uczono rzemiosła wojennego, także zupełnie inaczej pojmuje słowa "do ostatniej kropli krwi" . Powstanie Warszawskie trwało do ostatniej kropli krwi, lecz tych których miało rzekomo uratować, to jedno zgadza się na pewno, ale skoro tak pojmujesz bycie Polakiem, to ja już nie mam pytań .

A jak "popłyniecie za daleko", to my Polacy "rozp******imy" wasz system od środka. Jak nie dzisiaj, to za 200 lat

Faktycznie teraz popłynąłeś, lecz nie dodam gdzie i czym rotfl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem