Bardzo mi się to słowo podoba. Często zona jak znajdzie na Ebayu jakaś rzadką grę, której nie mam w swojej kolekcji mówi: "O, ale amigowa sepulka się trafiła".
Lepiej już kupić najtańszy KSS-201A u nas za 22pln +kw tylko trzeba jeszcze zdjąc jakąś zworkę technologiczną na PCB bo inaczej będą problemy z oryginalnymi grami dla konsoli. Sa to tanie podróby i podobno dość szybko padają. Tutaj do nabycia oryginały oryginał sony kss-210a
Dobre przykłady osobiście nie wydałbym takich pieniędzy na grę i większości z Nas na taki unikat nie stać. Widziałem też np grę Agony sprzedaną za ponad 400 PLN a Zak McKraken za grubo ponad 250 w Europie Zachodniej jest też inne podejście do kwestii kolekcjonowania u Nas liczy się sztuka tam jakość ale zarówno tutaj jak i tam zdarzają się ewidentne przeginki cenowe.
No niestety - Ghost'n'goblins się sprzedało. :( Walczyłem dzielnie ale w końcówce mnie przebili i nie zdążyłem już przebić. Co za porażka. :( Najgorzej jest przegrać po takiej walce. Lepiej już było w ogóle nie brać w tym udziału, eh...
Ostatnia aktualizacja: 03.06.2012 20:38:33 przez Deftronic/...
Do dziś pamietam jak walczyłem o 4 kartridże do C64 w pudełkach m.in Rainbow Island i Pang nieświadomy niczego uważałem że 200pln starczy i nikt mnie nie przebije...
No nie liczyłem, że przekroczy 150F... Ostatniej kwoty mi już nie przyjeło - może i dobrze bo wbiła mi się 4cyfrowa kwota. To już wolałbym chyba Falcona kupić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.