[#871] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@ITU, post #870

Wszystko można naprawić. Tylko jak koszt naprawy jest porównywalny z ceną sprawnego - to bardziej opłaca się sprzedać jako niesprawny. Prosta matematyka.
[#872] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@gorzyga, post #868

Właśnie to że ze stanów to + OK
[#873] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@mikser, post #872

[#874] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@HOŁDYS, post #873

Zajebista taka koszulka, chociaż fanem piłki nie jestem :)
[#875] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@HOŁDYS, post #873

Jeszcze parę lat temu bywało ich sporo, teraz to faktycznie rodzynek. Kurcze to były czasy, Commodore sponsorowął zespół w Premier League.
[#876] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@HOŁDYS, post #873

[#877] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Dorian3d, post #876

[#878] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@HOŁDYS, post #873

Parę michów temu była funkiel nówka na alleszrocie za bodajże 60 zyli. Nawet gdzieś linkowałem tą aukcję zaraz po tym jak brat przesłał mi linka.
[#879] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@waldiamiga, post #878

[#880] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@ITU, post #879

[#881] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@_arti, post #880

No to chyba jest aukcja roku... czegoś takiego nie widziałem dawno. Jeżeli to nie lipa, to się zastanawiam skąd wytrzaskuja takie perełki.
[#882] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@_arti, post #880

Ciekawe czy bateria wyciekła i zniszczyła płyte główną ??? Ma to rozkręcić i dać znać.
[#883] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Art, post #882

Chyba nawet dla samego zapachu plastiku i ogólnego stanu pozostałych podzespołów, które się raczej przecież nie psują, wydałbym te $600 a płytę przełożył z mojej Amigi. Gdybym miał....

Ostatnia aktualizacja: 04.10.2012 11:30:45 przez _arti
[#884] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@_arti, post #883

wydałbym te $600

Chyba nie liczysz, że pójdzie za 600... stawiam na 1500.
[#885] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #884

[#886] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #884

No, nawet nie 1500, a 2270 dolców... kurczę rozpakowanie takiej a3k to musi być frajda... albo profanacja
[#887] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Deftronic/..., post #885

Tylko koleś ma kupę komentarzy - całe zero...
[#888] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #887

Płatność przez PayPal, także chyba sprzedający nie będzie mógł pieniędzy wypłacić dopóki nie dostanie pozytywnego komentarza.
[#889] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #886

Ciekawe ile jeszcze takich gdzieś leży i czeka na odkrycie...
[#890] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@_arti, post #889

[#891] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@stachu100, post #888

Wypłata nie ma nic wspólnego z komentarzem - kupując w ebay dostajesz linka do paypal który przekazuje środki bezpośrednio do sprzedawcy. Zatem jedyne co to daje, to pewność, że przelałeś gościowi kasę oraz zgłosić o blokadę środków paypal i ich zwrot. Nie jest to ideał, ale daje większą gwarancję niż nasze rodzime rozwiązanie. Ciekawe tylko co jeżeli gość wcześniej wypłaci kasę z paypala?
[#892] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #891

Dla fanów Tolkiena i C64
[#893] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #891

Mylisz się. Staszek dobrze mówi - nie raz spotkałem się z ponagleniem od sprzedawcy abym wystawił komentarz po to, żeby PayPal odblokował mu środki za aukcję.
[#894] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@pampers, post #893

No to dziwne, fakt ja kupowałem tylko kilka razy, ale raz komentarz wystawiłem po kilku tygodniach... nikt mnie przez ten czas nie popędzał, fakt małe kwoty, może dlatego. Jeżeli tak jest to zwracam honor i byłby to zasadniczy plus, a w zasadzie zajefajna gwarancja...
[#895] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@posylus, post #894

Ruszył pre-order na kolejną partię kart Delfina - gdyby ktoś chciał się załapać OK
[#896] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@_arti, post #895

[#897] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Deftronic/..., post #896

Ładna! Czyściutka, nie zasyfiona :) Widać że ktoś dbał.
[#898] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Art, post #897

Widać że ktoś dbał.

victoria raczej jest kobieta wiec ..amiga od kobiety malo uzywana :)
[#899] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Deftronic/..., post #896

[#900] Re: Ceny na Ebay - cześć 3.

@Jenot, post #899

Czy jest tu ktoś kto się orientuje w cenach tych nowych Amigopodobnych maszyn takich jak
AmigaOne -
MicroA1 -
Samanta -
Minimig -
Pegasos -
Efika -
Natami -
Amiga One X1000 -
Amiga Mini (2012) -
które z nich są dostępne nowe lub używane i po ile, i czy to sama płyta gówna czy da się to włączyć zaraz po zakupie?
Tak pytam bo może ktoś ma o tym pojęcie i oszczędzi mi spędzania wielu godzin na szukania wieści o tym w necie.
Albo dla kontrastu po ile chodzą A1200 i popularniejsze karty do nich z 030, 040, 060 i PPC.
Z góry dzięki za choćby fragmentaryczną orientacyjną odpowiedź. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem