Sorki, faktycznie przeoczyłem. Nie zmienia to faktu że to bardzo ciekawa oferta w sensie sprzętowym. O ile pamiętam cena wtedy była bardziej niż kosmiczna, ale to wynikało z przeznaczenia na rynek video, więc i rozwiązanie niezbyt popularne, chyba znacznie mniej niż casablanca (o tej można było poczytać na ogłoszeniach i w polskiej prasie o ile mnie pamięć nie myli).
OK, ale nie o to mi chodzi - wiadomo że w UK przeciętnie człowiek ma większą siłe nabywczą niż w PL - tylko o fakt bardzo wysokiej ceny za gołą A3000. Nie dalej jak w październiku zapłaciłem 500F za A3000 z 040/25Mhz, Picasso IV, Zorro Ram, monitor, kilkaset dyskietek oraz joye. 500F za samą Ami 3000 to sporo. Ceny klasyków i osprzętu wciąz szybują do góry.
Ostatnia aktualizacja: 02.05.2013 14:45:35 przez Deftronic/...
Kawał świetnego krzemu - przy okazji pokazuje że włodarze C= od początki życia marki Amiga byli świadomi wymogów zgodności z PC.
Przy okazji - w pięknym stanie A2000. Biorąc pod uwagę cenę (ponad tysiaka pelenów) to ciężko uwieżyć, że to była kiedyś na aukcjach "ta gorsza" amiga.
A jakby ktoś potrzebował ZIPów do A3000 to są tu w bardzo dobrej cenie. Nie wiem tylko ile jest tych kostek, a na pewno nie można ich montować razem, bo Workbench się nie uruchomi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.