kategoria: SACP
[#451] Re: Kolejny SACP

@blur, post #440

Przelutujesz mi dobry człowieku goldpiny w wichrze? :)
[#452] Re: Kolejny SACP

@juen, post #451

Czy ktoś jutro chce grillować????

Co do lutowania... Jak nie on to ja.
[#453] Re: Kolejny SACP

@*y, post #452

OK
[#454] Re: Kolejny SACP

@juen, post #451

O której będziesz na sacpie? Mogę wziąć lutownice
[#455] Re: Kolejny SACP

@*y, post #452

Na grilu można wytopić stare goldpiny, łatwo wyjdą.
[#456] Re: Kolejny SACP

@alf, post #450

Nie. Za co?
[#457] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #456

Są tylko dwie możliwości: że tak długo nie byłeś albo, że sam nie zaktualizowałeś Wichra. Ale raczej to pierwsze.
[#458] Re: Kolejny SACP

@Adinfo, post #457

Ni mom kabla a że nie będzie mnie dwa lata, to uprzedzałem :D
[#459] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #458

Bawcie się dobrze
[#460] Re: Kolejny SACP

@QUAD, post #454

bier :D moze trza jakiego fixa pierdyknąc
[#461] Re: Kolejny SACP

@sajdor, post #460

Kto chciałby się rozłożyć niech się spieszy, bo miejsca zostało niewiele :)
[#462] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #461

Zarezerwuj dwa, pliz!
[#463] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #462

Dzięki wszystkim za imprezę. Takiej frekwencji dawno nie było, o ile kiedykolwiek.
[#464] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #463

Tyle ludzi, tyle kompów. Wszystko parowało aż sie śnieg na placu stopił
Dawno nie byłem, dziś dotarłem, było elegancko.
[#465] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #464

Dziękuje było bardzo miło.

Ludzi kupa, ja miałem co robić dzisiaj.

1. Bridge Strike - zajebisty, podoba mi się oprawa graficzna jakby Bitmap Brothers albo Core Design, podoba mi się, że jest wierny ze strzelaniem i kierunkowaniem strzałów River Raidowi. Oczywiście musiałem przyzwyczaić się do nowych jednostek, przeszkadzajek, ale w oryginale będzie pewnie instrukcja i człowiek od razu załapie o co kaman. Jedna z najlepszych nowych gier na Amigę i biorę na premierę. Brawo chłopaki.

2. Dziękuje Nekroskopowi za to, że wspólnie zrobiliśmy kolejny przegląd gier na Texas Instruments! Świetnie.

3. No i przegląd gier na BBC Micro - jeszcze lepiej. Konwersje Phoenixa i Froggera rozwalają system!

4. Dziękuje chłopakom z Retronzacji za fajny turniej w Sensibla. Renton i Marecheck - moje ziomy! I pozdro dla Sajdora, dzięki Twoim radom z forum zdążyłem wejść w posiadanie Retroramy i innych obrazów na Retropie.

5. Dzięki Larkowi za towarzystwo, mam nadzieję, że MAME się podobało.

Chyba najlepszy z tych ostatnich SACPów, na których byłem. Pozdrawiam wszystkich.
[#466] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #465

Sorry że nie dałem do końca rady z PacketRadio ale czasu trochę zabrakło :) następnym razem przyjadę lepiej przygotowany. Ale było bardzo fajnie ;)
[#467] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #465

Szkoda że nie mogłem być , focie dajcie.
[#468] Re: Kolejny SACP

@Jacol, post #467

Kurna.. a ja nad Bałtykiem.
Foty!!!!
[#469] Re: Kolejny SACP

@softiron, post #468

[#470] Re: Kolejny SACP

@*y, post #469

No.. goscie w standardzie High Density
[#471] Re: Kolejny SACP

@softiron, post #470

Zdjęcia i tak nie oddają tego co działo się na sali. Przejście z jednego końca na drugi to jakaś masakra była...
[#472] Re: Kolejny SACP

@*y, post #471

Cieszą nowe twarze jednak może wyjdę trochę na malkontenta ale przyjeżdżając po prawie dwóch latach przerwy brakowało mi trochę (kolejność losowa) biaxa z kolegami, bacusia z Basią i dziećmi, pekdara, wojt_gla, griszy i jeszcze paru innych :(

Ostatnia aktualizacja: 11.02.2019 09:06:05 przez _arti
[#473] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #472

Masz rację Arti, ostatnio nie często bywają :( .

Macie link do filmiku z SACPa który nagrał mój syn. Jakość taka sobie, ale lepsze to niż nic :) .

link SACP 39

Pozdrawiam,

Azz
[#474] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #472

Jeżeli Bacuś z Basią to małżeństwo z Gliwic to obecnie sukcesywnie wyprzedają amigowe pozostałości
[#475] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #465

Dziekuje Tobie i pozostalym za testowne Bridge Strike'a, dzieki temu mam pewnosc, ze gra chodzi i jest grywalna.

haha nawet Quad wynalazl bug'a, ale co to byl za bug :P chmurki zwalniaja z graczem, to bylo dobre :P

--

dzieki za trade delfiny na 040, mam nadzieje ze ustabilizuje prace tej karty i nastepna gra wykorzysta jako bonus taka lub inna dopalke :)

dzieki Vato za rozmowy, zawsze milo Cie spotkac SCI :)

dzieki MM za najlepsze dostepne piwo, ktore udaje mi sie co spotkanie wypic :)

dziki wszystkim za spotkanie!
do nastepnego!

Ostatnia aktualizacja: 10.02.2019 20:20:15 przez juen
[#476] Re: Kolejny SACP

@juen, post #475

Mnie też się bardzo Bridge Strike spodobał OK
[#477] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #476

Proszę, oto porcja moich zdjęć:
Z mojej strony prośba, kątem oka lutując spawarką w zasilaczu amigi CDTV widziałem, że ktoś robił mi zdjęcia. Chciałbym je mieć. W domu i gdziekolwiek indziej robię setki zdjęć, tylko szkoda że mnie na nich nie ma. To jedna z okazji żebym zobaczył jak wyglądam
[#478] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #477

Esio będziesz w relacji z SACPa z tą lutownicą. Wszyscy zobaczą! A wrzuć mi maila to ci podeśle w jakości lepszej. Ale niestety widać głównie lutownicę, scalaka i potylicę...
[#479] Re: Kolejny SACP

@_arti, post #472

Witajcie, plany, plany i w końcu robocza sobota :( Arti też się bardzo stęskniłem ...
Muszę chyba zmienić pracę
[#480] Re: Kolejny SACP

@*y, post #471

Pięknie było szeroki uśmiech ...a tyle luda to chyba nigdy się nie trafiło szeroki uśmiech
Juen kurde dooobra gierca!!! :D

Foty niżej:
link

Ostatnia aktualizacja: 11.02.2019 14:01:33 przez Vato
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem