kategoria: SACP
[#481] Re: Kolejny SACP

@*y, post #469

Pięknie!!

Dawajcie namiar na kolejny zlot jak będzie data.

Albo będzie kolidował z PIXEL HEAVEN albo jak nie będzie, liczcie mnie +2!
[#482] Re: Kolejny SACP

@David, post #481

Panowie czy na Sacpie były jakieś C64 bo nie zauważyłem, a może przeoczyłem?
[#483] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #482

Były, ja miałem swojego C64 wraz z Ultimate’m 1541 II+ niebieskim
[#484] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #477

http://www.zooa.webd.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=5&Itemid=37
[#485] Re: Kolejny SACP

@SzaryWilk, post #484

Kilka słów ode mnie
Impreza mega udana, sala pękała w szwach, przejście z jednego końca sali na drugi było nie lada wyczynem. Pojawiło się też sporo nowych ludzi, z niektórymi wywiązała się interesująca dyskusja. Pod względem sprzętowym dałem ciała, zapomniałem dosyć istotnej przejściówki Scart-----rca/svideo, później godzinne poszukiwania sklepu z takim adapterem. Jak już wróciłem szczęśliwy na salę to się okazało, że TV który zabrałem z domu należy do grona tych nie obsługujących svideo więc C64 z Ultimate 1541 II+ leżał bezczynnie, za to Sega Master System z RGB MODem poszła w ruch, przetestowane został całe pudło cart'ów do Pegasusa. Do następnego spotkania OK
Fotyyyyyy
[#486] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #485

pierożki z mięsem ?
[#487] Re: Kolejny SACP

@sajdor, post #486

Z kapustą ok, racja
[#488] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #482

Mialem swojego Ultimate64
[#489] Re: Kolejny SACP

@SzaryWilk, post #484

widze, ze sie wlepka spodobala :D
[#490] Re: Kolejny SACP

@SzaryWilk, post #484

Strona zawieszona?
[#491] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #485

Ło matko,ale luda. Kiedy w końcu się wybiorę to chyba trzeba będzie zabrać ze sobą składany stół
[#492] Re: Kolejny SACP

@tbone, post #491

Wpadaj, wpadaj. Teraz naprawdę było dużo ludzi.
[#493] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #485

Własnie siadłem do relacji i mam parę pytań.

1. Bartek - ściągnąłem Twoje zdjęcia i jezeli jakieś wykorzystam to napiszę, że ty robiłeś tę fotkę. Czy masz coś przeciwko?

2. Esio - to samo. Zassałem od Ciebie parę zdjeć i jak wykorzystam je w relacji to napiszę, że Ty je robiłeś. OK?

3. Czy ktoś z szanownych Amigowców będzie miał pretensje jeżeli znajdzie się na focie z podpisaną jego forumową ksywą? (Chyba, że nie znam tej osoby z nicka).

4. czy ktoś z Was ma jakiś fajny filmik na youtubcu i chciałby, aby znalazł się on w relacji? Jeżeli tak - to poproszę. Filmik będzie podpisany autorem oraz linkiem do kanału autora.

Tyle ode mnie. Relacja po weekendzie na Retro Na Gazie. Pozdrawiam
[#494] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #493

RetroBorsuk- nie mam nic przeciwko ok, racja
Cieszę się moje fotki zobaczy szersze grono
[#495] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #493

Moje zawsze możesz brać :)
link
[#496] Re: Kolejny SACP

@Vato, post #495

Dzięki VATO. Już pobieram. O jestem na paru jak gram w Bridge Strike. Ale curwa z jaką miną. Miną seryjnego zabójcy. Buhahahaha. Gruuuubo. Fajno. Dzięki.
[#497] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #496

Ja nie mam nic przeciwko zdjęciom i nickom. Jestem nawet za. Nie znam wszystkich a tak bym sie nauczył waszych ksywek.
Zauważcie że kilka zdjęć jest 360 VR. Zakładamy okulary i wracamy na SACP szeroki uśmiech. Kto nie ma żyroskopu to paluchem po ekranie.
[#498] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #497

Wirtualną rzeczywistość to mam we łbie. Dajcie no lepiej jakiś filmik z youtubca to się wklei.
[#499] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #497

A faktycznie zauważyłem że ktoś mi pstryknął foto takim śmiesznym czymś, zastanawiałem się jak to będzie łączyło obrazki (w sensie jak dobra jakość) i widzę że jest całkiem OK.
[#500] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #499

UWAGA!!! UWAGA!!

Kto na SACP zostawił śrubokręt-probówkę???
[#501] Re: Kolejny SACP

@*y, post #500

ja sie nie moge doliczyc jednego z przezroczysta raczka :)
odbiore na nastepnym SACP
[#502] Re: Kolejny SACP

@habib, post #501

Kurde! Już się zacząłem z nim oswajać...
[#503] Re: Kolejny SACP

@*y, post #502

Witam serdecznie. Zapraszam na relację z ostatniego Silesian Amiga Claasic Party, które odbyło się w Siemianowicach Ślaskich 9 lutego tego roku. Impreza bardzo się udała, najlepszy SACP na jakim byłem i najbardziej liczny.

We wpisie:
- Najwięcej miejsca o gospodyni czyli Amidze, w różnych wcieleniach.
- Zapowiedz i pierwsze wrażenia z Bridge Strike (Amiga) - duchowego następcy River Raid.
- Texas Instruments i BBC Micro oraz gry na te sprzęty.
- Oczywiście Mała Ataryna.
- Trochę o paru Komodach, które tam stały.
- I o Megadrive
oraz inne ciekawe relacje ze zlotu.

RELACJA | SACP LUTY 2019 + ZAPOWIEDŹ BRIDGE STRIKE

http://www.retronagazie.eu/relacja-sacp-luty-2019-zapowiedz-bridge-strike/

Zapraszam do lektury i do podzielenia się z nami waszymi opiniami zarówno o Zlocie jak i o wpisie.
[#504] Re: Kolejny SACP

@*y, post #500

Zobacz czy jest firmy Philips ? ten śrubokręt

Ostatnia aktualizacja: 23.02.2019 22:11:46 przez blur
[#505] Re: Kolejny SACP

@blur, post #504

Nic na to nie wskazuje...
[#506] Re: Kolejny SACP

@*y, post #505

Malutki napis :)
[#507] Re: Kolejny SACP

@blur, post #506

Następna edycja żeby uniknąć konfliktu z Retronizacją odbędzie się 18 maja.
[#508] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #507

Zajebiście!!! Bardzo dziękuję! Fajnie, że moje podanie zostało przyjęte i pozytywnie rozpatrzone! Obiecuję w przyszłym roku, zmieścić się jednak w kwietniu!
[#509] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #507

No zajebiście.

Przyjadę tym razem z córá, jako abstynent.

Ale czy ktoś z Sz. Kolegów poratuje jakimś małym monitorem z HDMI? VGA chyba też może być, nadal czekam na sprzęt (MiSTer).

Odwzajemnię!!
[#510] Re: Kolejny SACP

@David, post #509

Przypomnij się na dobę przed, wezmę mały telewizor...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem