W sumie to już przywykłem do tego, że gdy ludzie wysiadają z samolotu na podrzeszowskiej Jasionce, to słyszę: " ..ale piękne te Bieszczady.."
Więc czemu by nie maiły w Bieszczadach funkcjonować wampiry, czy "zdrowe praktyki" palenia odszczepieńców
No cóż, wszyscy jesteśmy wampirami na pogórzu karpackim, a im wyże tym gorzej- strach jechać w Tatry
Chociaż a propos krwiopijców to chyba jednak w dolinach jest ich więcej..
aaa bo właśnie...
wszystkich chętnych zapraszam jutro do mnie celem pogrania i podyskutowania o Aminerze.
Powinniśmy mieć nowy eksperymentalny i nigdzie nie publikowany build... (o ile będzie działał :) )
takie SACP Speszial Edyszyn.
Fajowsko było! Siedzieliśmy z Larkiem do 18! WojT napisze relacje z imprezy. Ja pewnie jakiś Przegląd Gier na ZX Spectrum. Fajna imprezka. Pozdrawiam i najlepszego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.