kategoria: SACP
[#661] Re: Kolejny SACP

@RetroBorsuk, post #660

Tyle czekałem i czekałem i przegapiłem Mam koledze z Tychów do oddania gierę z CDTV w której zasilacz naprawiałem. Sam też bym coś popsutego przytachał żeby w końcu naprawić. No cóż, do następnego
[#662] Re: Kolejny SACP

@WojT_GL, post #652

Obiecana relacja
link
[#663] Re: Kolejny SACP

@Esio, post #661

Nie chcę obiecywać, ale może w połowie czerwca coś uda się ukręcić.
[#664] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #663

z zachowaniem dystansu społecznego?
To cały ten ogródek zajmiemy :D
[#665] Re: Kolejny SACP

@softiron, post #664

I boisko! A jak wiemy- można sporty uprawiać i w kilku na boisku grać!
[#666] Re: Kolejny SACP

@softiron, post #664

DYSTANS TO TYLKO ZALECENIA!
A tak na serio to zobaczymy co tam nasi włodarze wymyślą, na razie cały czas słyszę że od jutra nie trzeba w maseczkach, a rozporządzenia brak.
[#667] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #666

Bez maseczki mogłeś zawsze- „bla bla bla. Zaświadczenie nie jest wymagane.”
Jeśli zgromadzenie to najlepiej po 6.06 bo znoszą maseczki:
- na terenach ogólnodostępnych gdy odległość jest większa niż 2m,
- jeśli zgromadzenie jest do 50 osób, wcześniej zgłoszone wojewodzie to odległość 2m i maseczki na japie,
- osób prowadzących działalność gospodarczą to nie dotyczy- spotkanie biznesowe.
[#668] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #666

Najlepiej przed wyborami prezydenckimi, bo potem opadnie ciśnienie na udowadnianie, że nasz rząd walczy z epidemią najlepiej i cały świat nam tego zazdrości.
Wiele może się zmienić. Serio.
Połowa czerwca to dobry termin.
[#669] Re: Kolejny SACP

@wali7, post #668

Kumpel z DE mi pisał, że 2 tygodnie max i otworzą granice dla podróży niebiznesowych. Drugi w CZ mówił i tym samym. 👋🏿
[#670] Re: Kolejny SACP

@kubaslonka, post #669

Pytanie czy otworzą dla Polski, bo taka np. Grecja od 15 czerwca otwiera granice dla turystyki z 16 krajów unijnych (w tym Czech i Niemiec), zostawiła zamknięte dla tych najbardziej dotkniętych epidemią: Francji, Hiszpanii, Wielkiej Brytanii, Włoch i Polski.
[#671] Re: Kolejny SACP

@wali7, post #670

może lepiej lipiec, będę miał więcej czasu, aby odzyskać moje sprzęty i je przygotować do imprezki :)
[#672] Re: Kolejny SACP

@Kwahu, post #671

Najlepiej czerwiec i lipiec jak by miał wrócić na jesień koronaswirusw to już będzie sacp na zapas.
[#673] Re: Kolejny SACP

@jimiche, post #672

Ta... Wróci Ci wirus. Wirus-Optimus

Dla mnie czerwiec lub pierwsza połowa lipca.

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2020 20:02:35 przez kubaslonka
[#674] Re: Kolejny SACP

@kubaslonka, post #673

Niestety czerwiec odpada. Badamy inne opcje, ale na razie robienie tego typu spotkań jest bardzo utrudnione.
[#675] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #674

Sezon wakacyjny (o ile tak to w tym roku można nazwać) tuż tuż. Rozsądnie będzie się chyba spotkać we wrześniu (tak jak to kalendarz SACPów przewiduje)
[#676] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #675

We wrześniu je rewind od marechek'a
[#677] Re: Kolejny SACP

@sajdor, post #676

OKNa pewno z terminami się orgamizatorzy dogadają i nie wejdą sobie w parade, tydzień za tygodniem będzie co robić
[#678] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #677

jest już konkretna data?
[#679] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #674

Panie organizatorze bardzo proszę o info czy w tym roku będzie SACP?
[#680] Re: Kolejny SACP

@jimiche, post #679

troche mi zaczyna brakować tych imprez amigowych kurde moze coś ogarnicie po nowym roku :P ?
[#681] Re: Kolejny SACP

@Sunday87, post #680

Organizatorzy zapewne bardzo chcą, ale..... obostrzeń nie przeskoczy sie od tak OK
[#682] Re: Kolejny SACP

@Bartek2075, post #681

No niestety.
[#683] Re: Kolejny SACP

@madman15, post #682

Eny njus?
[#684] Re: Kolejny SACP

@kubaslonka, post #683

Do wiadomości wszystkich "partowiczów"!!!
Do dnia dzisiejszego nie ma możliwości wynajęcia pomieszczeń w MDK Jordan w Siemianowicach Śląskich.
Dyrekcja czeka na decyzję "z góry". Jak wiadomo stałym bywalcom imprezy jest to miejsce, w którym odbywają się nasze spotkania i jego zmiana w ramach SACP jest niemożliwa.
Z uwagi na brak lokalu i zbliżającą się kolejną "falę" COVID 19, a co za tym idzie nowych, nieznanych obecnie obostrzeń, nie ma szans na zorganizowanie SACP'u we wrześniu 2021. Szanse na integracje w listopadzie również są niewielkie. Do czasu "zdechnięcia" COVID 19 lub poluzowania polityki ograniczeń ze strony rządu, przed zorganizowaniem zjazdu powstrzymuje mnie też obawa o Wasze zdrowie/życie i strach przed sankcjami związanymi ze zgłoszeniami o nieprawidłowościach ze strony "życzliwych" uczestników.
Śmierć COVID'owi!

*y
4
[#685] Re: Kolejny SACP

@*y, post #684

namiot polowy, ściepa na wypożyczenie agregatu i instalujemy sie gdzieś w parku :)
2
[#686] Re: Kolejny SACP

@*y, post #684

[#687] Re: Kolejny SACP

@*y, post #684

Szkoda, a tak bardzo liczyłem na spotkanie z miłośnikami naszych przyjaciółek. Czekam z niecierpliwością na kolejny termin. Jestem z okolic, mam fajny sprzęt który chciałem zaprezentować m.in a1200 tower z PPC, a1200 z apollo 1260, a600 z apollo 620.
[#688] Re: Kolejny SACP

@*y, post #684

No szkoda .
[#689] Re: Kolejny SACP

@*y, post #684

Pytanie czy w związku z tym nie zmienić partyplejs?
Bankowo idzie 4., na zachodzie 3. a w kraju położonym w Palestynie 5., fala i nic tego nie zmieni.

Jedynym rozwiązaniem jakie widzę na ewentualne "potwierdzone przypadki" wśród uczestników to klauzula, że "jeżeli uczestnik stwierdza przynajmniej jeden z objawów to zakaz wejścia" lub ewentualna organizacja tego na świeżym powietrzu.
Faktem jest, że największym zagrożeniem jest nie wirus unoszący się w powietrzu a właśnie "życzliwi", którzy działąjąc na złość mogą zaszkodzić dyrekcji ośrodka i organizatorom poprzez zgłoszenie braku tzw. "dystansu społecznego" i "maseczek" oraz samym uczestnikom poprzez zgłoszenie do SanEpidu "kontaktu z zarażoną osobą/osobami". Najzwyklejsze świństwo.
[#690] Re: Kolejny SACP

@softiron, post #685

Dokladnie mozna nawet na tym boisku co jest w mdk jordan :)

Kurde faja brakuje mi SACPa...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem