No to lipa. Chciałem rano, ale pewno by mnie znowu strażnik Texasu nie wpuścił. A teraz, to przysoł dysc, prziszła sikawica. Hot-dog nie reflektuje na takie warunki. Do miłego, do następnego.
1. Nie ja jestem od ustalania z MDK terminu.
2. Prawie nigdy nie jest tak że każdemu pasuje, dlatego termin jest narzucany "z góry". Nie mam o to żalu, po prostu będę trochę krócej.
Jak by co miałem dzisiaj dostawę groszku a węgiel kilkanaście worków jeszcze są w piwnicy, uwielbiam zapach topionych atarynek (ciasteczka o kształcie atarynki palone na węglu) - jedzenie ich to czysta satysfakcja.
Liczę na waszą pomoc, chcę postawić system na 1200tce (classic workbench) ale mam problem z ustawieniem partycji (karta 64gb). Za pomoc płace płynnym złotem
No nie wiem jak Wam, ale mnie podobało się baaardzo
Dzięki wszystkim za przybycie i ciekawe dyskusje. Chciałbym także zdementować plotki o tym, że nawet nie włączyłem Amigi. Otóż jest to wierutne kłamstwo. Komputer został uruchomiony i z lubością obserwowałem na monitorze puszczone znane commodorowskie demo ukazujące dyskietkę wpadającą do stacji.... Dla takich produkcji warto było zainwestować w '060
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.