@Krashan, post #156
@XoR, post #157
@Jacek Piszczek, post #158
@smith, post #161
Oczywiście zapraszam Ciebie do wsparcia, produkujesz i sprzedajesz sprzęt, więc powinieneś być żywotnie zainteresowany powstawaniem oprogramowania przeznaczonego na komputer dla którego przeznaczone są Twoje produkty.Owszem. Tylko że poziomy wsparcia dające mojej firmie realną reklamę, są – jak na siłę i skuteczność takiej reklamy – bardzo drogie. W obecnej więc sytuacji projektu i jego oderwanych od rzeczywistości założeniach finansowych, nie rozważam wsparcia pieniężnego.
@smith, post #163
Jakieś 15 (...) lat temu (...) zaproponowałem więc żeby zrobić to tak jak należy, powrócić ideowo do korzeni (...) zaprojektować i stworzyć nowy system operacyjny (...)
I nadal wierzę, że obierając odpowiedni kierunek,
@jubi, post #165
Czyli jesteś zmartwychwstałą formą ami-mesjasza który nawiedził świat 15 lat temu i ogłosił Nowy Amigowy System, ale nie znalazł wyznawców.
Teraz głosisz Nowe Amigowe Api, ciekawe, czy wynik będzie inny.
"Rynek" programów amigowych to hobby i zabawa, nikt na tym nie zarabia.
Ja wierzę, że powinieneś bawić się za własne pieniądze. Jeśli zakasasz rękawy, to za parę lat im wszystkim pokażesz że nie mieli racji nie wierząc w ciebie. Czyli w sumie jakimś kilkunastu osobom. Przez chwilę bedzie im przykro a ty będziesz miał satysfakcję.
Czy warto na to poświęcać kawał życia?
Jeśli łudzisz się, że jest inaczej, to zobacz news powyżej twojego i jakie ogromne zainteresowanie wzbudził. Jest to amigowy program za 15 funtów. Napisz do autora i spytaj, ile sztuk się sprzedało i ile wydałby na Twój framework. Uderz bezpośrednio do swoich potencjalnych klientów i poznaj konkrety.
Może się mylę i autor tego programu jednak zarabia na nim kokosy?
Wróć tu i zreferuj czego się dowiedziałeś.
@*y, post #174
@smith, post #175
@morph123, post #172
@*y, post #178