Komentowana treść: MorphOS 3.14
[#121] Re: MorphOS 3.14

@Phibrizzo, post #2

Nowa wersja OWB hituje okrutnie.
Czasami uniemozliwiajac jej uruchomienie. A wejscie do logu powoduje zwis systemu :(
[#122] Re: MorphOS 3.14

@Phibrizzo, post #121

Czyli co zostaje jak nie Wayfarer?
[#123] Re: MorphOS 3.14

@Jacques, post #120

Tu macie glitch jaki widać na starcie na moim G5. To jest "recovery glitch", bo sam ustępuje w momencie gdy pojawia się ekran Ambienta. Ale też wygląda pięknie:

Musiałem dobre parę razy robić reset, żeby wreszcie go złapać :)

Ostatnia aktualizacja: 15.10.2020 19:55:52 przez recedent
[#124] Re: MorphOS 3.14

@Jacques, post #120

Wystarczą sshoty.
[#125] Re: MorphOS 3.14

@deez, post #124

A ja wczoraj znów posiedziałem nad 3.14 na PB A1138, zmieniałem tryby graficzne uruchamiając E-UAE, DOSBoxa, przełączałem je, robiłem resety i mimo wszystko na 3.14 ani razu ta przypadłość, która działa mi się do 3.11 włącznie i bardzo często, nie wystąpiła
Jeśli to jakiś przypadkowy fix albo po prostu nie wiadomo dlaczego coś działa (lepiej), to mimo wszystko przyjemnie, że w tę stronę
[#126] Re: MorphOS 3.14

@Jacques, post #125

Po prostu miałeś szczęście - dlatego tak trudno jest to naprawić... Jak to się mówi "debug makes it go away".
[#127] Re: MorphOS 3.14

@Jacek Piszczek, post #126

Faktycznie. Moje szczęście skończyło się dzisiaj
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem