@prz, post #59
Każdy "użytkownik" Amigi w XXI wieku jest swego rodzaju masochistą . Cudzysłów celowo bo w dzisiejszych czasach w niewielu aspektach używanie Amigi nazwać można "używaniem".
@_DiskDoctor_, post #61
@Axi0maT, post #60
@tukinem, post #64
@tukinem, post #64
Znalazłem chomika, na którym jest masa gier, w tym Tony, AmiHero itp. Wiem, że jeśli gra ma być spiracona, to i tak będzie.
@Hexmage960, post #66
@tukinem, post #67
Przykładowo do AmiHERO wersji 1.1 już powstało flashtro z trainerem ładnie to zrobili i fajnie wygląda, oczywiście nie mam nikomu tego za złe
@Hexmage960, post #68
Troszkę to przykre co robią autorowi gry na Amigę. Taka jest moja opinia.
Crackerzy mogą przecież zaprzepaścić kilka miesięcy lub lat pracy danego studia wydającego jakościowe i dopracowane gry.
Takie korporacje jak autorzy WinRAR, czy Total Commander robią to w ten sposób - ja zarejestrowałem te programy i otrzymałem imienne klucze na e-mail.
@Hexmage960, post #68
@Hexmage960, post #68
Troszkę to przykre co robią autorowi gry na Amigę. Taka jest moja opinia.
@tukinem, post #67
@snajper, post #69
@Hexmage960, post #68
@niebuszewo, post #72
@mailman, post #71
Koder, który stworzył ten trainer nie rozpowszechnia pirackiej kopii i nie łamie zabezpieczeń, które mogą w tej grze być i nadal mogę być pytany o jakieś odniesienie do instrukcji (jeżeli jest wymagane).
@BULI, post #82
@niebuszewo, post #73
Double Commander wszystkich udogodnień Total Commandera nie ma, TC doceni się gdy trzeba się ręcznie przekopać przez parę tysięcy katalogów, w każdym coś dodając, kasując i zmieniając
@Hexmage960, post #79
@Don_Adan, post #87