@Jacol, post #152
Wpłaciłem kasę za grę i jak na razie nie otrzymałem na maila potwierdzenia zakupu. Czy tak ma być ? Czy inni też tak mają ?
@Jacol, post #152
@Djk83, post #155
@Solo Kazuki, post #138
@Djk83, post #155
Napisz do nich bezpośrednio na maila, którego podają w stopce strony. Z mojego doświadczenia wynika, że są responsywni i pomocni
@nowy80, post #160
@lukjan, post #134
@Hexmage960, post #163
@Hexmage960, post #163
@MagicSN, post #165
4. Takie rzeczy jak sprite'y są nieistotne. To gra o grubej grafice. Masz bufor, który jest wypełniany, a następnie kopiowany na ekran. Bez całkowitego przepisania od podstaw to by się nie zmieniło.
AHI nie ma tu znaczenia.
@Hexmage960, post #167
@lukjan, post #171
@Jacques, post #172
Popieram. Byłoby miło, żeby targetem minimalnym jednak były przynajmniej Amigi 040/60.
Amigi z Vampire czy Pistorm ze względu na samą naturę tych rozwiązań, jak i moc, moim zdaniem sporo tracą z definicji Amigi klasycznej,
@nowy80, post #173
Również jestem orędownikiem prawdziwej Motoroli w Amidze. Myślę, że z czasem Pistorm jeszcze mocniej przyspieszy. Pojawią się nowe modele komputerów jednopłytowych jeszcze przyspieszając emulację. Zgadzam się z przedmówcą, że coraz bardziej traci to charakter Amigi. Rozumiem też zachwyt, że coraz bardziej przyspieszając emulację, będzie można portować coraz nowsze tytuły.