Komentowana treść: Apollo A6000 "Unicorn"
[#181] Re: Apollo A6000 "Unicorn"

@Don_Adan, post #180

Idź się przewietrz, może rozjaśni Ci to w głowie, bo widzę, że jest bardzo ciemno.
Inny sposób - przeczytaj mój komentarz kilkanaście razy, być może (mam nadzieję) za którymś razem klapka Ci "zaskoczy"...

Ostatnia aktualizacja: 17.10.2025 13:26:03 przez Drakon
[#182] Re: Apollo A6000 "Unicorn"
Oto zdjęcie czerwonej wersji z targów Amiga 40. Mi się faktura podoba, odróżnia A6000 od dotychczasowych modeli Amigi (choć i te mają podobną, tylko drobniejszą). Dla mnie jako estety jest ciepła i fajnie się mieni.

Klawiatura wymiata. Aż tryska amigowością od perfekcyjnych nadruków, po kształt samych klawiszy i układ. No i te mechaniczne przełączniki CherryMX znane z pierwszych amigowych klawiatur, aż łezka się w oku kręci...

1
[#183] Re: Apollo A6000 "Unicorn"

@Banter, post #182

O matko, nie zauważyłem wcześniej tych LEDów. Rzeczywiście poszli po najmniejszej linii oporu.
3
[#184] Re: Apollo A6000 "Unicorn"

@Drakon, post #183

Dzięki temu jest 4x więcej ledów niż w A600/A1200, szkoda, że tą zaletą nie pochwalili się już w renderach

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2025 12:02:56 przez Jacques
1
[#185] Re: Apollo A6000 "Unicorn"
A ja myślę, że wydruk obudowy ro test jak rynek zareaguje. Na mój gust zareagował lepiej niż na poprzednią obudowę. Być może teraz zobaczymy obudowy innej jakości.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem