[#6361] Re: Zapowiedzi nowych gier

@Don_Adan, post #6359

Ja się za grafikę nie biorę bo to nie moja bajka i każdy to wie

Wiem, że maszyny arcade były zróżnicowane i lepsze od 8bitowców. Tylko, że mimo wszystko na Amigę mogłyby te gry być ładniejsze. Nie powiem, bo te gry, które wymieniłem wcześniej jak Giana Sisters, Flimbo's Quest, czy Saint Dragon lepsze były moim zdaniem na C64, ale graficznie amigowe wersje były ładniejsze.

Starczy tego offtopu. Dobrze, że jest profesjonalista i chce mu się robić gry na Amigę. Pisząc pierwszy komentarz nie spodziewałem się, że to JOTD, więc zwracam honor.
1
[#6362] Re: Zapowiedzi nowych gier

@Aniol, post #6360

Zgadza sie, ale jezeli jest wolne miejsce na dyskietce i poprawiona grafika jest dostepna to zawsze mozna dodac wybor grafiki w menu gry, niektore Amigowe gry tak maja.
1
[#6363] Re: Zapowiedzi nowych gier

@tukinem, post #6361

Tak to on, autor JST takze.

link

link

Ostatnia aktualizacja: 14.07.2025 14:38:51 przez Don_Adan
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem