To 'kwadratowanie' grafiki przypomina mi styl Koyota ale on pewnie tez kiedys zainspirowal sie jakims kwadratoglowym grafikiem. Grafika slaba ale za to muzyczka relaksuje, mozna se jej posluchac dluzszy czas
No i jak ktos juz zauwazyl koles ma dziwna "fryzure" .. mnie ta akurat sie kojarzy, ze skorzana torba na glowie ale innym nawet z futrzanym dildem
Ostatnia aktualizacja: 11.01.2025 05:51:34 przez selur
Autor musi poprawić gameplay. Najpierw powinna być szkoła dżedaj czy jak to tam się pisze, później rozczłonkowywanie wrogów. Latające, ręce, głowy korpusy i flaki. Podobnie jak w Gloomie, albo w uproszczonej wersji, jak w Lemingach, czy Another World. Odbijanie lecących pocisków to podstawa, no i jeb.ięcie mieczem powinno kończyć zawodnika, a nie on dalej fika.
Tak, mialem racje.
Strzaly sie odbijaja, ale trzeba wtedy stac w bez ruchu, a nie robic fikolki.
Amigowa wersja powstala na bazie wersji na Sega Megadrive, ktora tez jest w SE.
A ta powstala w 20 dni.
No i na screenach widac tez etap latania/walki X-Wingiem.
Tylko trzeba do tego etapu dojsc.
ta sraty pierdaty... teraz kazda gra na PC, bedzie podpisana Game for Amiga*
( *emulated 1GHZ Processor 4GB RAM)
p.s.
nie wiem jak inni, ale ja mam juz dosc !!... półprawd, mijania sie z prawdą, nieprawidłowości i niedopatrzeń i niedmówień w swiatku amigowym tez...
no co Ty...
- po pierwsze - prawdziwa Amiga to Amiga przerobiona na zasilacz do psistorma...
- po drugie - nie możesz pisać prawdy bo Cię nie będę lubić... wiem coś o tym...
a chyba nie chcesz żeby nas wywali z forum amigiowego za pisanie o Amidze... Tu trzeba chwalić psistorma... bo to jedyna słuszna droga...
Jak to we wszelkich grach typu Guitar Hero (tutaj Tracker Hero) - naciskasz w odpowiednim momencie klawisze (F1-F4) reagując na pojawiające się kolorowe pola w odpowiedniej kolejności.
A jednak jest rynek na rytmiczne gry muzyczne: ogromniasta seria Guitar Hero, Samba de Amigo, Donkey Kong Jungle Beat, Rez, Vib Ribbon, Parappa the Raper, Space Channel oraz SP Part II itd, itp.
W temacie, akurat podoba mi się, podstawa to dobry soundtrack a paluchy same stukają w przyciski :)
Całkiem spoko, ale status Beta dobrze odpowiada rzeczywistości. U mnie są czasem małe graficzne glitche. Niektóre moduły krzyczą o chip-ram mimo że odpalam grę bez s-s z 1900kb wolnego. Część modułów rozjeżdża się względem rozkładu przycisków - a to raczej niedopuszczalne w grze rytmicznej. Czasem przy wpisywaniu hi-score nie można skasować pierwszego znaku. To tak na pierwszy rzut oka po pół godziny spędzonej na klepaniu tych efów.
Taka drobna uwaga. Tracker Hero to żadna nowość. Ta gra w dokładnie tej samej wersji dostępna jest na Aminecie od 13 lat. Autor wrzucił to na itch.io, aby zarobić kasę (bo obecnie za każdego crapa kilka dolców wpada :D)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.