@Jacques,
post #1455
Hejka chłopy i baby. Na początek zaznaczę, że szanuję Kefira i jego pracę i ciągle wierzę w Yoompa, że wyjdzie, bo jakościowo gra jest sztos i całość gry jest "praktycznie" gotowa. Dążenie do perfekcjonizmu jednakze jest tu bardzo wysokie u autora i żeby nie pogrzebało projektu
Chciałem pomóc Kefirowi z tą fabułą i napisałem tak jak obiecałem intro i outro i koniec stycznia i 1 lutego Kefir je otrzymał. Wymieniliśmy korespondencję, intro na pewno mu się spodobało, outro chyba mniej, oczywiście byłem otwarty na wszelkie zmiany, zresztą Kefir może tam zmieniać wszystko co sobie zażyczy. Tu nie ma żadnego problemu. Mieliśmy o tym pogadać w pierwszy weekend lutego telefonicznie, niestety Kefir ani nie zadzwonił, ani nie odpowiedział na mojego ostatniego maila. Może robi te grafiki do intra i outra, a może z chorobą się pogorszyło. I żeby była jasność nie żywię tu żadnej urazy, ani nie żądam umieszczenia mojej historyjki, tylko chciałem pomóc przyspieszyć proces i jak KEfir chce to może zrobić z tą historyjką co zechce

.
Szkoda, że nie było później obiecanego telefonu i chociaż maila jakiegoś, to do dupy, zmieniamy, to zmienić, tamto wywalić, cokolwiek. Mam nadzieję, że nie podupadł na zdrowiu bardziej i życzę mu zdrówka i trzymam kciuki za cały projekt i jego skończenie, bo sam gameplay jest hitowy. Sam mam zasadę, że się nie narzucam i jak ktoś urywa kontakt to nie drążę tematu. Pozdrawiam