[#2281] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@tukinem, post #2278

Spoko, spoko. Już niebawem modele AI będą nie tylko same wydawać gry...

Nawet Chiny z USA właśnie podpisały wstępne porozumienie, żeby to jakoś utrzymać w ryzach.

Dajcie chwilę czasu autorowi, skoro pudełka ponoć w produkcji, a później ewentualnie zapytajcie prawnika co i jak ;P

Ostatnia aktualizacja: 21.09.2026 17:46:24 przez lukjan
[#2282] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@MDW, post #2280

Rozumiem. Szkoda, że autor częściej nie wstawiaj informacji, że żyje i że pracuje przy grze. To by może stłumiło negatywne emocje, chociaż nie dziwię się, że wielu cierpliwość straciło. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i gra wyjdzie. Oby prędzej niż później.
[#2283] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@tukinem, post #2278

Chyba że demo też może posiadać prawa autorskie.

Zdecydowanie, o tym pisałem.
[#2284] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@tukinem, post #2278

Raz z szacunku, dwa akurat wypada mi wyjazd, trzy mysle o MorphOS i trzeba by to gdzies z 68k pogodzic.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem