[#2221] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@rbej1977, post #2219

Może zabrakło chęci do tworzenia kolejnych poziomów.

To jest bardzo prawdopodobne i całkiem dobrze zrozumiałbym taką niechęć, bo sam właśnie mierzę się z taką sytuacją. Robię wszystkie elementy w grze byle tylko nie brać się za układanie poziomów. Nie wyobrażam sobie zrobić więcej niż 10 poziomów, a niestety trzeba będzie ich zrobić ze 300. Na samą myśl robi mi się słabo. Tylko ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że niczego nikomu nie obiecywałem i bezkarnie mogę sobie grzebać kolejne 8 lat.

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2026 16:04:41 przez MDW
[#2222] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@rbej1977, post #2219

Tylko w momencie gdy się zebrało pełną kwotę kilka lat temu, dobrowolna praca nad grą zmieniła się w obowiązek, więc luksus posiadania (lub nie) chęci, został zastąpiony PLN-ami.

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2026 16:06:44 przez Jacques
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem