[#2161] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@lukjan, post #2160

To przez Ciebie gra nie wyszła! Autor bał się kompromitacji, że gdzieś nie zadziała i mamy efekt...

A tak poważnie - został rok na złożenie zawiadomienia z tytułu niezrealizowanej umowy. Potem sprawa się przedawni.

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2026 21:46:13 przez -tbn-
3
[#2162] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@lukjan, post #2160

Coś tam trzeba minimalnie zmodyfikować chyba. I działa.
[#2163] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@-tbn-, post #2159

Żyje żyje, ale nie przedstawiam tu dowodów, że ma Was w d.pie, bo nie kupiłem gry więc wg niektórych nie powinienem zabierać głosu

Możesz przedstawić dowody że żyje, możesz przedstawić dowody że ma kogoś w dupie.

Między dwoma słowami - "opinia" i "fakt", jest bardzo duża przepaść.
2
[#2164] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@karolb, post #2163

Ale za co w dupie? Za to że ktoś śmie jeden z drugim komentować kwieciście mega obsuw przedplaconego produktu??

Grow up 007.
1
[#2165] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@karolb, post #2163

Łudź się dalej OK Przykro mi, ale temat wydania tej gry przerósł Kefira.

Ostatnia aktualizacja: 23.01.2026 22:13:21 przez -tbn-
2
[#2166] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@lukjan, post #2160

A korzystasz z ostatniej wersji demo Jump AGA?
O ile dobrze pamietam, to byl blad we wczesniejszych wersjach demo.
Bodaj dotyczyl obslugi zegara.
I bez zegara RTC czy wlasciwego czasu demo nie dzialalo.
To bylo info od Kefira na EAB, kiedy jeszcze pisal.
Ale moze jakis inny problem z Warpem jest.

A Kefir raczej zyje, skoro strona gry ciagle dziala, bo ktos oplaca domene.
Wiec gdyby calkowicie zrezygnowal z jej wydania, to by juz nie dzialala, po tylu latach, bo komercyjna domena WWW kosztuje co rok iles tam dolarow czy euro.
[#2167] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@Dorian3d, post #2152

Panowie. Skoro macie dane firmy, wezwijcie oficjalnie listownie z poleceniem odbioru list polecony z wezwaniem do wywiązania sie z umowy sprzedaży lub zwrot środków. Wyznacznie termin 14 dni. Takie pisemko wypluje Wam nawet chat gpt. Ewentualnie udajcie sie do rzecznika praw konsumenta, pokieruje i pomoze pismo napisać. Jeśli od otrzymania pisma minie 14 dni i dajcie sobie kolejne kilka dni i jeśli odpowiedzi nie będzie macie komplet dokumentów i wówczas można sprawę kierować do sądu. Sąd zaocznie wyda mu nakaz zapłaty. Jak znow zawali termin, to do sądu po klauzulę wykonalności i komornik.
[#2168] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@Biegu86, post #2167

Ja mam tę sytuację że przebywam za granicą, i nawet nie wiem jak to w Polsce działa. No ale planuję odwiedzić swoją Ojczyznę, i chcę wiedzieć co mam wtedy zrobić. Będę na przykład przez 15 dni, to jak mam to ogarnąć?
Na tym etapie mam w tym samym miejscu jego grę, co on ma mnie i wszystkich nas.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem