[#2071] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@docent, post #2062

@docent
Przykro mi że Ciebie nie rozbawiłem... a nie zaraz... czekaj.... jednak nie jest mi przykro język.
Ale miałem nadzieję że coś więcej zdradzisz o dacie premiery, bo wyglądało na to że coś wiesz, chyba że tylko zgadujesz...
Albo jednak coś wiesz, tylko nie chcesz powiedzieć... a to by oznaczało że gra (intro, outro i fabuła) jest już ukończona, wywiady nakręcone a wydrukowane pudełko czeka tylko włożenie wytłoczonej płytki, nagranego pendrive-a i gadżetu niespodzianki

@wali7, post #2068
Mam nadzieję że nie użyłeś znowu chaptgpt żeby komuś dogadać..., bo oznaczałoby to że...
A poza tym czekam na film o Indivision ECS v4...
1
[#2072] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@RokiS, post #2071

Film o IndivisionECS v4 będzie, już go zacząłem kręcić, problem taki, że mój konwerter VGA>HDMI nie radzi sobie z nim i wszystkie rzeczy kręcone z żywego obrazu z flicker-fixera będą zrobione jak dawniej, czyli będę filmował ekran monitora.
Ale samo IndiECS v4 jest rewelacyjne - tryb karty graficznej wymiata.
2
[#2073] Re: Jump! (Amiga Yoomp)

@wali7, post #2068

"Poprawianie błędów" jest poprawną frazą używaną w języku polskim na określenie procesu korekty (inaczej poprawy, lub naprawiania).

Poprawnie.
Ja wiem, że obecnie edukacja bardzo obniżyła poziom, ale przecież na tym forum nie ma zbyt wielu świeżych absolwentów szkół średnich, czy podstawowych.... stąd wnoszę, że ta dyskusja językowa ma charakter trollingu. :)

Tutaj już nie bardzo.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem