Tak, pewne zmiany były czynione w samym pliku wykonywalnym.
Dotyczyły działa gry na różnych konfiguracjach w tym na 060, oraz problemów z obsługą klawiatury na A4000
Przy "uniwersalnym" skrypcie odpalającym grę z RADu, sam coś tam pomagałem.
To wszystko się działa na bieżąco i nie było żadną tajemnicą
Ja tam widzę ciebie, mailmana i Stylona (tego ostatniego nie kojarzę ale po nicku wnioskuję, że to od polskiego wyrazu stylon). No nie ważne, ważne, że "aż" 8 poszkodowanych Co do Aegisa to tu rzeczywiście pomyłka.
Ostatnia aktualizacja: 16.01.2025 14:20:00 przez Madman
Nie śledzę całości wątku ale ktoś mnie oświeci która konkretnie wersja jest tu sprzedawana? https://ka-plus.pl/pl/sklep/C64-Amiga-Yoomp-Box-Only-pick-storage-options-p724203999
panowie z K&A ostatnio nie ogarniaja wszystkiego i zapomnieli dodac na glownej stronie, ze to wersja na Commodore Amiga 500 i kompatybilne, bo dzis "Amiga" to termin wieloznaczny. Wiekszosc nazywa swoje PC'ety rowniez Amigami.
Zatem jest to wersja na Amige 500 oraz uruchomi sie tez na A600,A1200,CDTV,CD32 oraz wersja na C64 w jednym pudelku.
No bez jaj... W taki sposób to ta gra nigdy nie wyjdzie..
Wiesz że jak skórkę zmienisz, to intro i fabuła nie będą pasowały i wszystko trzeba będzie zaczynać od nowa...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.