[#2701] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@parallax, post #1

Trapped 2. Bardziej zaawansowana graficznie od jedynki i nie da się płynnie grać na 040 przy grafice ustawionej na maksimum. W pewnym miejscu gra mi się zawsze wiesza, więc dałem sobie spokój. Pograłem też w AmiRobbo 2, całkiem fajna, tylko czemu ciągle szuka czegoś w pustej stacji dysków (dioda stacji ciągle się świeci i czasem stuka głowica)?
[#2702] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@PopoCop, post #2701

Po usunięciu wirusa z pliku wykonywalnego pograłem w ElectroMana.
[#2703] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@parallax, post #1

Paramax

Nie znałem wcześniej tej gry, a bawiłem się przy niej bardzo dobrze.
[#2704] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@PopoCop, post #2702

Był tam wirus? Miałem swego czasu HappyNewYear '98. W pełnej wersji go złapałeś?
[#2705] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@parallax, post #1

Marvin Marvelous Adventure
[#2706] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@tukinem, post #2704

Był tam wirus? Miałem swego czasu HappyNewYear '98. W pełnej wersji go złapałeś?

Pełna wersja (2 pliki adf) ściągnięta ze strony kilka tygodni temu. Wirus w pliku Electroman.exu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem