[#2731] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@PopoCop, post #2729

Tester przeszedł całą grę. Oprócz niego wiem, że jedna osoba również ją przeszła. Ja nie miałem tyle cierpliwości.

Nie będę jej poprawiać bo dla mnie ta gra to temat zamknięty. Przeszedłem jedynie level 1, 2, 3 i 8.

Co do twoich problemów z save, to nie wiem czy nie grasz na jakimś dziwacznym konfigu, jak ten pseudoyoutuber:
[youtube]https://youtu.be/oiikinEruKM?is=_V8OIWGzV3Ppnn3i[/youtube] - piszę z tel i nie mogę wkleić zwykłego linku.

Nie napisałeś, czy grasz na real Amidze, czy na emulacji. Czy z Workbencha czy z dyskietek. Jeśli z Workbencha, to może coś system Ci miesza. Nie ukrywam że prawdopodobnie ja wtedy jakiś błąd zrobiłem gdy to pisałem. Jeśli go poprawię, to wtedy Twój save przestanie działać raczejz bo zmieni się kolejność zapisu danych.

Ostatnia aktualizacja: 19.07.2026 07:52:24 przez tukinem
[#2732] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@tukinem, post #2731

Gram na prawdziwej Amidze, grę uruchamiam z twardego dysku z poziomu Workbencha. Konfiguracji nie uważam za dziwaczną, jej opis jest w stopce każdego mojego posta.
Ja też uważam temat za zamknięty i usuwam grę z dysku.
2
[#2733] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@PopoCop, post #2732

OK
1
[#2734] Re: W jaką amigową grę grałeś/aś wczoraj?

@PopoCop, post #2728

Ja tę grę przeszedłem wiele razy bez problemu, nie znając pierwowzoru z pc. Grałem na emu, jak i na prawdziwej A1200, na różnych konfigach. Największy, to był TF1230. Błędów nie zauważyłem. Może coś jest nie tak przy 040?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem