@11111olo,
post #150
Myślałem że temat umarł stronę temu, ale nie, brednioserial trwać musi. Chłopie czy ty nie jesteś w stanie pojąć, że narobiłeś już sobie złej sławy w "internetach"? Chyba nie, bo dalej wprowadzasz "zamęt i nieład w toku myślowym". Autor wyraźnie zaznaczył, że nie życzy sobie twojej ingerencji w swoją własność, a ty zarzucasz mu że ma jakieś bzdurne obiekcje co do swojej własności. Wyświadcz nam wszystkim przysługę i PONIECHAJ. Zasłanianie się Rafem, Kisielem czy V-12 nie ma najmniejszego sensu. Akurat tą trójkę poznałem osobiście i jeżeli miałbym obstawiać kto mówi prawdę a kto nie, to zdecydowanie stawiam na nich. Twoje żale i, że tak powiem, bóle dupy naprawdę nie mają najmniejszego znaczenia dla światka Amigowego czy tego forum. Powiem więcej, jeżeli będziesz dalej uprawiał politykę siania zamętu i trolowania, to admin bez specjalnych przepychanek wykopie cię z "foruma" i zabawa się skończy. Nie tylko ja posiadam kilka staroci jak C64 czy Amiga. Nie tylko ja dłubię sobie hobbistycznie w elektronice i nie tylko ja przeglądam elektrodę, c64power i ppa. Ludzie kojarzą ciebie z innych portali i wiedzą jakie z tobą były przejścia. Wiadomo też jak to się skończyło. Masz pojęcie o elektronice, to wypatentuj jakiś przełącznik joy/mouse, interfejs klawiatury pc do A600/1200 lub coś w tym guście. Nikt pretensji miał nie będzie i szafa gra. Pewnie znajdzie się kilku chętnych na zakup takowych produktów. Ale nie, ty musisz przyjść wykombinować co najprościej można by przerobić (na gorsze moim zdaniem), a jak ktoś cię strzeli po łapach kiedy je wyciągasz po cudzą własność, to strugasz wariata "że właściwie to o co chodzi, przecież nic nie zrobiłem źle". Nie traktujesz nas poważnie, to my nie będziemy poważnie traktować ciebie. Będzie już z tego mojego moralizowania, bo i tak przekręcisz to na swoją modłę, więc szkoda klawiatury. Siej dalej wiatr, w końcu zbierzesz burzę.
Edit: przyłączam się do postulatu przedmówców, niech admin/mod poniecha już ten wątek.
Ostatnia aktualizacja: 30.11.2013 11:58:32 przez Red_Bullet