No właśnie, moda na te kanały wyskoczyła jak grzyby po ostatnich deszczach ( wiem co mówie, bo zebrałem przedwczoraj 4 wiadra opieńki miodowej w swoim sadzie i ogródku

)
Co jeden kanał prowadzi coraz to lepszy matoł,który sepleni,albo mówi tak niezrozumiale,że trzeba oglądać te wypociny kilak razy by zrozumieć cokolwiek.
Do tego oczywiście przechwałki i pokazywanie każdemu tego co się ma i udawanie typu:
"ojej wczoraj szedłem wyrzucić śmieci a tam leżała amiga z milionem dyskietek,joyów monitorem i kartami turbo w pudełkach", czy inne historie typu"kupiłem A400 za 50 Erło i siętym chwalę,zeby wszystkim skakał gul"
Kolejny nieodzowny element tego typu kanałów to żebranie naiwnych widzów o to by wspomogli jakąs amigą czy innym sprzętem,osprzętem,softem itp itd, a potem się okazuje że taka darowizna leci na OeLiX,alledrogo czy jebay.
Po jakimś czasie pojawiają się oczywiście zaczepki jedne na drugiego czy wytykanie że "ja się znam a reszta to banda idiotów i mogą mi lizać buty"
Rzygać się chce od nowych filmów typu " giercowanie i ględzenie o d*pie Maryni"
gdzie taki jeden matoł dzieli się mądrościami życiowymi,typu"jak iść chodnikiem i by nie wleźć w g*wno"
Oczywiście nazwy kanały muszą się zaczynać na Retro czyli jak kolega wymienił plus podobne typu:
Retro trepanacja, Retro reanimacja, Retro kastracja,Retro rezurekcja,Retro play, Retro gej, Retro granie, Retro sr*nie, Retro naprawa,Retro psucie itp itd itź....
No i na koniec zostają oczywiście recenzje danego sprzętu, czyli opowieści dziwnych treści z myleniem podstawowych pojęć,rzeczy, osprzętu,gier, a głupi widz łyka to jak pelikan. Wiem bo sam obejrzałem już wiele i mam serdecznie dość.
Oglądam regularnie tylko kilka najlepszych i najbardziej profesjonalnych kanałów wg mnie jak "Game Sack" czy "Modern Vintage Gamer" albo "RTG85" czy "Wresling with Gaming" albo kanał "Adama Koralika" czy legendy jak "AVGN" czy "LGR"
Ostatnia aktualizacja: 25.10.2018 19:20:33 przez FeRu