[#661] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #655

Duża zaletą jest możliwość wyjścia z gry/impa i kontynuowanie rozgrywki po ponownym połączeniu, przeciwnik nie musi być online.
-wyświetlanie ostatniego ruchu przeciwnika
-dopasowanie kolorów w prefs/color
-przeczytaj zasady RULES
-możliwość prowadzenia kilku rozgrywek równocześnie (przełączanie stołów)
Dobra robota Juen.
3
[#662] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@djwozik, post #661

- stuff z revision dodany, (DISK/DEMOSCENE/!PARTIES/.../2025/REVISION25)
- moduly i xm'y z revision dodane, komenda //newsongs wyswietla ostatnio dodane
5
[#663] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #662

tu chwilowo mozna zobaczyc (i posluchac) na zywo impa: https://discord.com/channels/888002883864375357/888002884313178168
4
[#664] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #663

...
OK: 1375 SKIP: 1864 BAD: 125 TOTAL: 3364 OF: 3369 ./mods/mod.zoo party!: e9b5697e - skipping - songs/mods/Red_Ribbon-zoo_party!.mod
OK: 1375 SKIP: 1865 BAD: 125 TOTAL: 3365 OF: 3369 ./mods/mod.zool2: a653a4a8 - skipping - songs/mods/zool2.mod
OK: 1375 SKIP: 1866 BAD: 125 TOTAL: 3366 OF: 3369 ./mods/mod.zulu-dance-party: b6d484af - skipping - songs/mods/Petroff-zulu-dance-party.mod
OK: 1375 SKIP: 1867 BAD: 125 TOTAL: 3367 OF: 3369 ./mods/mod.zz-tsc: 0d4d6988 - skipping - songs/mods/Zztop___.mod
OK: 1375 SKIP: 1868 BAD: 125 TOTAL: 3368 OF: 3369 ./mods/mod.{{{message}}} (spl): 9d0039f2 - skipping - songs/mods/Spiral-message.mod
Done...

podziekowania dla Franca za zgranie i dla Don Adana za udostepnienie kolekcji, 1375 modulow (a przynajmniej tych sum kontrolnych) nie znajdowalo sie w bazie :)

aktualna ilosc utworow w formacie MOD: 99165
4
[#665] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #664

chlopaki na AmiParty dali rade i przegrzebali kolejne kolekcje (CD) i udalo sie odzyskac kolejne moduly. dzieki Paluch!

a mowie o tym bo... przekroczylismy 100 tys modulow (bez wliczania innych formatow) w bazie!!!!!!!!!

100056 ogółem
8
[#666] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #665

Brawo OK
Potężna baza OK
1
[#667] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #665

zgrywalismy i przeglądaliśmy te płyty ponad 13h sobota od 10-1 :) dzięki Paluch :D starczyło nam jeszcze siły aby się napić i pobawić na parkiecie ja kończyłem ten dzień już w niedziele o 4.15 opuszczałem party place o 8 byłem już na nogach bo śniadanie w hotelu i powrót na party place :)
4
[#668] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #665

ikonka

Wczoraj wrzucałem na IMPa. Troche poprawiłem. Może i inni sobie podepną do jakiegoś programu. Wersje laced, non-laced w 4 kolorach. Będzie też na moim stashu.
12
[#669] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #665

Taki luźny pomysł:) Ostatnio się zastanawiałem, czy byłaby opcja wdrożenia jednej - ale niedużej - funkcjonalności w trybie odtwarzania modułów. W tej chwili, jeśli dobrze pamiętam, mamy opcje słuchania: 1) swoich ulubionych, 2) modułów z "lajkiem", 3) wszystkich i 4) wszystkich minus te, których już słuchaliśmy.

No ale jak to z modułami (i nie tylko) bywa, przyzwoita jest tylko część :) I ostatnio jak zapuściłem impa w trakcie pracy zdalnej jako muzykę w tle, to stwierdziłem, że brakuje mi jednej rzeczy, żeby co chwila nie klikać next. Mianowicie coś na kształt trybu: "premium mods" lub "selected mods" gdzie pojawiałyby się moduły w jakimś sensie jakościowo lepsze na tle całości. Oczywiście pytanie jak definiować te jakościowo lepsze, kto miałby to robić i ile by to trwało, ale zamiast tego, pomyślałem o czymś kompletnie na skróty:
- mamy bardzo dobrze wyselekcjonowaną przez Grogona paczkę "Protracker Modules GPack", która idealnie spełniałaby to kryterium;
- ewentualnie np. modki ze składanki "Mods Anthology".

Co myślicie o takiej idei? ;)

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2025 11:49:22 przez Splavinho
1
[#670] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@Splavinho, post #669

No cóż, odsłuchiwałem ulubione utwory innych użytkowników i okazało się, że moja lista jest lepsza.
1
[#671] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@koczis, post #670

rozumiem szeroki uśmiech Ale moja lista ulubionych na razie ma ok. 100 i nie chcę ich słuchać w kółko ;)
[#672] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@Splavinho, post #671

To w sumie można założyć konto(a) z tymi listami jako favki i po sprawie. Ale opcja gdzie użytkownicy mogą sobie wybrać stworzone przez innych listy byłaby spoko.

Mi trochę brakuje opcji szukania po nazwach sampli, bo tam często są nicki i inne info. Nazwy modułów często niewiele mówią.

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2025 14:04:54 przez ppill
[#673] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@Splavinho, post #669

hej, znam ten bol. aktualnie mozna to obejsc w pare sposobow, ale najskuteczniejszy:

1) kliknij w button "QUEUE" w glownym oknie przyciskow
2) w oknie, ktore sie otworzy w lewym gornym rogu wcisnij "?"
3) wybierz "Add TOP songs"

doda top 50 utworow (czyli takich, ktore sa dodane w najwiekszej grupie osob), to raczej gwarantuje ich jakosc

przy okazji polecam komende: //ailist - ona zasugeruje Ci utworu na podwstawie Twoch fav'ow

co do generalnie realizacji Twojego pomyslu, to juz od dawna jest plan by byla opcja tworzenia playlist publicznych, wtedy kazdy by mogl zrobic jakies "skladanki" a Ty bys mogl takie skladanki sobie powrzucac do queue. to chyba dawalo najwiecej opcji, bo to jest po prostu rozwiniecie favlisty tak by mozna grupowac rozne zestawy kawalkow :)

AMIGAAAAAAAAAAAAAAAAA
5
[#674] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@ppill, post #672

na ta chwile jest opcja importowania cudzych favow do swoich, wiec jakby ktos byl taka osoba co ma same sztosy w favach to jest to tez rozwiazanie problemu przy uzyciu komendy /import :)
[#675] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #673

oo, dzięki, to pokorzystam z tych obejść :D
[#676] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@juen, post #665

Można zgłosić moduły do dodania? Czy sam dodajesz? Jak sobie tak wyszukuję w IMPie, to widzę, że niektóre mają chyba bana

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2025 20:24:47 przez X-Type^HVR
[#677] Re: Infinity Music Player v3.0 (i wyzej)

@X-Type^HVR, post #676

można zgłosić ale bardzo małe szanse, że ich nie ma. zostaną dodane jak nie znajdą się po sumie kontrolnej. teraz jest już ich ponad 100tys i jak wrzucam do sprawdzenia większe kolekcje po parę tysięcy utworów nawet to często dodanych jest max parę sztuk ale dobre i to

jak możesz to zrób paczkę zip wszystkiego co masz i podrzuć linka. thx

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2025 12:36:17 przez juen
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem