A jeżeli kosztuje Cię tyle zdrowia pisanie na tym portalu to dobrze Ci radzę ZREZYGNUJ dla swojego własnego zdrowia i zajmij się swoją wieeeelką pasją czyli chomikami. Im też możesz opowiadać jakiego to masz świetnego pegaza.
Mnie nie kosztuje nic czytanie Twoich "genialnych" wypowiedzi, po prostu kupuje sobie Cole i Prażynki, siadam wygodnie w fotelu i czytam.
Pegasosa jeszcze nie mam więc nie będę opowiadał chomikom jaki jest cudowny.
A teraz w skrócie bo nie chce mi się pisać :) :
mówisz że ludzie związani z MOS-em są fanatykami i rozpętują awantury jak ktoś powie coś nie tak na pegaza, otóz są to bzdury :D
Jedyna agresje jaką zauważyłem to była agresja od strony użytkowników/wilebicieli OS4. Mosofca jak się dowie że ktoś kupuje A1 powie:
no fajnie, ciesze sie że będziesz miał nowy sprzęt...... itd,
natomiast os4-ofce jak tylko się dowie że ktos kupuje pegaza to od razu mamy małą wojnę:
jak możesz TO kupić, przecierz to nie amiga, odchodzisz od amigi, zdradzasz środowisko...itd.
Więc kto kogo tu atakuje ?
Człowieku zrozum wreszcie że ludzie kupują pegasosa nie dlatego że to jedyna cudowna i wspaniała maszynka, tylko dlatego ze jest już gotowa. Jest system, jest oprogramowanie, a przede wszystkim jest tania płyta jak na amigowe warunki :) Wytłumacz mi dlaczego mam wydać maase kasy na A1 jak tam nawet nie ma systemu

, a w zamian dostaje mase problemów (AC'97, USB, DMA, i może też ArticiaS), no chyba że dla Ciebie liczy się tylko sticker, bo jeżeli tak to ja mam obecnie najszybszą amige na świecie

, bo na swoim pececie mam nalepke AMIGA + amigowego BOINGA :D mam też linuxa i mam też zainstalowany AmigaOS3.9 więc widzisz jaką mam piękną i wspaniała amigę
Mówisz że ludzie związani z MOS-em to fanatycy bo twierdzą że MOS i Pegaz są świetne i wogóle, to jak mozna nazwać Ciebie

MEGA-fanatyk

P.S naprawde polecam chomiki, pomogą rozładować twoja frustracje/stres i inne takie grzybki, może wtedy nie będziesz pisał takich głupot na portalach :D