@sigma2pi, post #987
@Andrzej Drozd, post #991
@recedent, post #989
Rosja rezerwuje sobie prawo "prewencyjnego ataku nuklearnego" na jakiekolwiek państwo nie posiadające broni atomowej, jeśli uzna że coś mu ze strony tego państwa zagraża.
@djludek, post #994
Żadne państwo nie posiadające broni atomowej nie będzie fikać do Rosji...
@djludek, post #994
@recedent, post #996
@KM, post #997
@recedent, post #996
Kłopot w tym, że Rosja za "fikanie do siebie" uznaje zwiększanie potencjału obronnego.
Jeśli zamierzacie posiadać nowoczesną i sprawną armię - zastrzegamy sobie prawo do zarzucenia Was atomówkami.
Jeśli nie zamierzacie posiadać nowoczesnej i sprawnej armii - skończycie jak Ukraina, bo my akurat sprawną armię mamy.
Jeśli posiadacie broń atomową - no, ewentualnie możemy pogadać.
@Dopuser, post #995
Z tego co słyszałem to Gruzja fikała
A w przypadku zaatakowanego państwa dysponującego bronią atomową, trzeba się liczyć z podobnymi zniszczeniami u siebie.
@djludek, post #994
Jedynym państwem, które jest zdolne się postawić Rosji to... Polska pod wodzą Jarosława Wspaniałego i Antoniego Obłędnego.
@Dopuser, post #993
sigma2pi to skazany na wyginięcie dinozaur. Jego poglądy są niczym PRLowska agitka z lat 50 poprzedniego wieku.
@Andrzej Drozd, post #991
@recedent, post #998
Po pierwsze - Ja bym jednak poczekał do tego wydarzenia i czy faktycznie (i w jakiej formie) będzie tam jakiś Apel Pamięci dla ofiar katastrofy pod Smoleńskiem. Bo jak na razie to jest "nius" na onecie.
@sigma2pi, post #999
BMR podlega reglamentacji i oba mocarstwa militarne stoją tutaj na twardym stanowisku.
@sigma2pi, post #1003
@Andrzej Drozd, post #1006
@recedent, post #1005
Heh, fajny wkleiłeś obrazek - Rosja wciąż nie zapomina bęcków
Izrael, Indie, Pakistan i Korea Północna
@Andrzej Drozd, post #1007
Ja przewidywałem że Niemcy wbiją nam conajmniej jedną bramkę pod koniec drugiej połowy. Ale wytrzymaliśmy atak!
@Andrzej Drozd, post #1006
Wpisz sobie wreszcie w Google o zbrodniach sowieckich na Polakach. I już.
@sigma2pi, post #1010
@sigma2pi, post #1009
kibicował w meczy
@sigma2pi, post #1011
@Andrzej Drozd, post #1013
@recedent, post #1005
Takim twardym, że aż w międzyczasie do "klubu atomowego"